Marinkovićeva ga ne štedi Nije mu bilo dobro dok ih je gledao: Maja jahala Čorbu na Janjuševe oči!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković i Milan Janković

Kako je Maja Marinković odabrana za ovonedeljnog slugu, prema pravilima, sa drugim slugom, u ovom slučaju njenim bivšim ljubavnikom, trebala je da spava sama u izolaciji. Međutim, Marinkovićeva i njen sadašnji dečko Milan Janković Čorba su doneli odluku da će spavati zajedno u sobi za izolaciju, na metar od kreveta gde spava njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš. Ona je to silno želela, pa je uspela da ubedi repera da igra njene igre.

Ko je to meni došao u goste? rekla je Maja kada se Čorba pojavio u cik zore na vratima izolacije, gde je ona spavala krevet do Janjuševića, koji tog momenta nije bio unutra.

Maja: Dođi, Čorbo, da te malo počastim, nema sada nazad

 

 Samo da se uspavaš, izlazim odavde - rekao je on bojažljivo.

Obećao si da ćeš da spavaš ovde i nema nazad. Dođi ovamo da te malo počastim,   poručila je Marinkovićeva.

Međutim, kada se Čorba smestio u krevet, Maja je odmah naskočila na njega i namamila ga na brzinski seks. Ona je sve vreme nasedala na njega, uživajući u seksu. I desilo se baš ono što je osvetnica Maja planirala. Nakon terevenke u izolaciju je došao Janjuš da spava, a onda je zatekao golupčiće u zanosu strasti. Kako je bio šokiran onim što mu je bivša ljubavnica priredila na samo metar od njega, Marko je legao u krevet do para i okrenuo leđa da ih ne gleda. On je zabio glavu u zid i tako se pravio da spava dok je njegova bivša jahala Čorbu.

Ovo je samo dokaz da je Maja Marinković i dalje zaljubljena u svog ljubavnika, pa na sve načine želi da ga povredi i da mu se sveti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević

Inače, starletin otac Radomir Marinković Taki je pre dva dana rekao da njegova ćerka još uvek voli Janjuša, te da pravi još veće greške što pokušava da ga napravi ljubomornim:

 

Maja nije prebolela Janjuša, znam je bolje od svih. Ne sviđa mi se ovo što radi sa Čorbom, sebi kalja obraz samo da bi onu budalu napravila ljubomornim. Previše se zanela i mislim da neće dugo izdržati. Počela je da radi neke stvari što nikad nije, a vidi se da samo gleda gde je onaj njen bivši.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana: Mišela sam nahvatala na gomili s muškarcem!

Miljana Kulić otkrila je da je jednom prilikom dok se šunjala oko kuće Mišela Gvozdenovića izleteo njegov ljubavnik u gaćama da je bije. Za crnim stolom se povela tema o seksualnom opredeljenju pevača, gde je starleta iz Niša imala da ispriča jednu anegdotu iz perioda kada je bila njegova obožavateljka i kada ga je proganjala u stopu.

- Pričala o tome, bila sam tamo, ima neka perionica i sedela sam sa ljudima koji žive preko puta njega. Rekla sam da je on neko koga ja volim i oni su mi rekli da je on gej opredeljenja! Ja sam rekla šta sam zatekla kada sam bila tamo i gledaoci znaju i kada sam bila uveče tamo kod njega, izašao je muškarac u belim gaćama i rekao mi je: "Šta hoćeš, kurvo, on i ja smo u vezi", bio je lep momak - rekla je Miljana.

 

 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Toma diskvalifikovan, Nadežda ga jedva dočekala!

Toma Panić diskvalifikovan je iz rijalitija i produkcija će ga tužiti za 50.000 evra. On je u pijanom stanju pravio probleme, dok je u jednom trenutku pokušao da nasrne na Lepog Miću. Veliki Šef je poslao pismo sa važnim saopštenjem za zadrugare:

- Zadrugari, obaveštavamo vas da je Toma diskvalifikovan i da će televizija Pink podneti tužbu i potraživati 50.000 evra od njega - pročitao je Ša. Nakon što je Toma napustio imanje, njegova nevenčana supruga Nadežda Biljić se oglasila na Instagramu.

- Došao tata - napisala je Biljićeva ispod fotografije gde Panić drži sina Longa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čavka

15.01.2021 17:01

Samo tako. Klin se klinom izbija.