(FOTO) STARLETE JOJ NISU NI DO KOLENA! OGROMNE GRUDI, LICE KAO IZ PO*NIĆA: Ovo je Miljanina sestra koja se nikada ne pojavljuje u javnosti!

Autor:

Zadruga

14.01.2021

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreloo!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Najkontraverznija učesnica rijalitija "Zadruga 4", Miljana Kulić u više navrata je isticala kako ima lepe i zgodne sestre koje bi napravile haos kada bi se pojavile na estradi.

Iako je Miljana uvek pričala za sebe kako ima savršene proporcije i super telo, nikada nije krila da kod kuće ima sestre Tijanu i Anu koje izgledaju još bolje od nje.

 

 

 

- Moje sestre su ribetine za ove pačavre ovde. Tijana i Ana su lepe kao lutke. Ja sam lepa, ali one su duplo lepše. Nijedna im nije ravna - govorila je Miljana u više navrata.

U odnosu na sve tri, Tijana najviše liči na majku Mariju. Njene fotke sa privatnog profila na Instagramu retko kad procure, ali po ovoj fotografiji moramo reći da je Miljana itekako u pravu.

Kakvo je vaše mišljenje?

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđel

14.01.2021 14:15

Lele kolike su! I još vise.