(FOTO) GOBELJIĆ KRIO OD KAĆE GRUJIĆ DA JE DELIO POSTELJU SA OVOM ATRAKTIVNOM ZADRUGARKOM: Puklo kao bomba - SVI U NEVERICI!

Autor:

Zadruga

14.01.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Marko Gobeljić i Kaća

Marko Gobeljić, fudbaler i dečko Katarine Grujić, očigledno je slab na pevačice jer je i pre nje bio sa Kaćinom koleginicom.

RepublikaFoto: youtube.com/Crvena zvezda
Mako Gobeljić

Ruku na srce, ne tako javno i transparentno kao što to trenutno čini, već tajno i da niko ne sazna. 

Putem saznanja od bliskih prijatelja aktuelne zadrugarke Rialde Karahasanović, Gobelja  i ona su prošle godine bili u neobaveznoj vezi, koju ni jedno od njih dvoje nikada nije želeo da prizna. 

 

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/IDJVideos.TV
Rialda

- Gobeljić se prošle godine pojavio na promociji Rialdinog spota i na taj način samo podgrejao priče da je sa njim u šemi. Rijalda je tada demantovala te navode ističući da su njih dvoje samo prijatelji, te da je iz tih pobuda Marko došao na njenu promociju - ispričao je blizak prijatelj Karahasanovićeve, te dodao da su se fudbaler i ona skrivali i da je njihova tajna romansa trajala nekoliko meseci. Uglavnom se, kako nam je rekao, sve svodilo na viđanje radi neobaveznog druženja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading