NECINA MAJKA: Borina porodica nam preti, sve sam prijavila sudu i policiji!

Autor:

Zadruga

13.01.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat oko Zadruge preti da eskalira u izbiljan sukob u spoljnom svetu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Necina majka

Nenad Lazić, poznatiji kao Neca Tik-Tok oseća se loše zbog roditelja, jer je na osnovu čestitke koju su mu poslali u "Zadrugu" zaključio da su ga se odrekli zbog priznanja da je homosekusalac.

Međutim, njegova majka Milena otkriva da se nikada neće odreći svoje krvi.

- Iskrena da budem, šokirana sam Necinim ponašanjem i tim što je priznao da je gej. Mislim da on to sve radi kako bi bio zanimljiv ili igra neku igru. On se psihički totalno zaludeo. Pa valjda bi meni kao majci rekao, jer ja sam jako moderna mama, a ne ovako javno na televiziji. Brat ga je samo u toj čestitki opomenuo da se kloni Bore, a on je to pogrešno shvatio. Ne mogu da ga gledam kako plače i priča da smo ga se odrekli jer je bio sa muškarcem. Ne odričemo ga se ni otac ni ja - kaže Necina mama za "Star" besna zbog ponašanja Bore Santane.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Bora Santana

- Bora Santana misli da ja ne znam ko i šta. Ja sam za njega već pripremila tužbu. Za psovanje p*derske familije. Za šamaranje Nece. Mene naziva rugobom, a moje dete šugavim. Sve klipove sam sačuvala i predala advokatu. Platiće za moje zdravstveno stanje koje je narušeno zbog njegovog lupetanja. Ne dozvoljavam da mi jedna lopurda Santana i njegova familija prete. Borin rođeni brat je pretio mom sinu Peci. Sve snimke imamo i kod advokata su - objasnila je Necina mama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading