Aleksandra otvorila dušu: BIVŠI DEČKO ME JE TUKAO!

Autor: Republika.rs

Zadruga

12.01.2021

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna potresna tajna.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić

Učesnica "Zadruge 4" Aleksandra Nikolić ispričala je da je imala problem s bivšim dečkom, koji ju je u naletu besa išamarao! 

 Takmičarka se poverila cimerima u Imaginarijumu, pa je ispričala da je posle incidenta vezu s problematičnim momkom odmah raskinula.

Aleksandra: Posle incidenta sam otišla iz stana i više se nikada nismo videli

- S jednim dečkom sam dve godine bila u vezi. Sjajno smo se provodili, čuvao me je kao malo vode na dlanu. Imao je stabilan posao, ali je u jednom trenutku rešio da ga promeni. Postajao je sve nervozniji, pa kada se vidimo, ne pričamo ni o čemu drugom, sem o njegovom poslu i kolegama. Jedne večeri sam svratila do njega, čim sam ušla, videla sam da je pijan. Pitala sam ga lepo da li mogu nekako da mu pomognem, a on je krenuo da viče i besni. Rekla sam mu da se smiri i da nisam ja kriva što prolazi kroz agoniju. Insistirala sam na tome da mi sve ispriča i na kraju rekla da je sam kriv što ne ume da kontroliše nervozu - ispričala je Alekandra, pa nastavila sa detaljima:

Tada je ustao, prišao i odjednom počeo da mi lupa šamare. Ništa nisam rekla, samo sam se okrenula, obukla i izletela iz stana. Svojima sam odmah ispričala šta se izdešavalo i rekli su mi da ne žele da me vide više nikada u njegovoj blizini. Poslala sam mu poruku da raskidamo i tako se sve završilo - ispričala je zadrugarka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading