(VIDEO) SRAMOTAN POTEZ MLAĐEG BRATA DRAGOJEVIĆ: Isplivao šokantan snimak ismevanja NJIHOVOG najgoreg trenutka u životu: JAVNOST ZGROŽENA!

Autor:

Zadruga

12.01.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal!

RepublikaFoto: printscren
Dejan Dragojević

Nedavno je poput bomba odjeknula vest da su najpopularniji estradni par mlađe generacije Vojaž i Breskvica raskinuli.

RepublikaFoto: instagram.com

Portali kao i društvene mreže su "izgoreli" nakon te informacije. Tinejdžeri kojima su oni bili idoli su po društvenim mrežama napravili haos, nizale su se srceparajuće poruke, molbe pomirenja, ankete ko je kriv za raskid, ali i dalje je enigma šta se zapravo desilo jer se ni Breskvica, a ni Vojaž nisu zvanično oglasili, tako da mnogi pretpostavljaju da je ovo samo marketinski potez radi popularnosti.

 

 

 

S tim u vezi Dejan Dragojević se na svom Tik tok profilu žestoko narugao, pustivši njihovu najpoznatiju pesmu uz koju je "ronio suze", držao tompus u ustima i napisao kako moli boga da se njih dvoje pomire.

Cela situacija je bila urnebesna, ali korisnicima te društvene mreže baš i nije bilo pravo što se na takav način podsmeva njihovim idolima, pa su komentari bili žustri.

U prilogu ispod pogledajte kako je to izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading