MISLILA DA JE MARKO OSTAVIO! Marija Bulat je sinoć napustila Zadrugu, a muž je nije sačekao u studiju! A evo šta se DESILO!

Autor: Pink.rs, Republika

Zadruga

11.01.2021

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila je mnoge detalje iz Bele kuće.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marija i Marko Bulat

Marija Bulat sinoć je odlukom glasova publike napustila "Zadrugu 4", a mi smo danas stupili u kontakt sa njom, kako bi nam otkrila svoje prve utiske nakon boravka u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

- Dobro sam, malo umorno, ali dobro je. Marko i deca nisu bili u Beogradu uopšte, pa je sad došao po mene i idemo kod dece. Ništa nije bilo kao što sam očekivala, da ih vidim odmah. To je bio jedan umorni odmor, baš lep, nisam imala vremena ni da se razočaram - rekla je Marija.

Na pitanje  zašto je za vođu postavila Nenada Aleksića Ša, bivša zadrugarka je odgovorila. 

- Njega najduže poznajem, nekako mi je malo potonuo, nije najbolje i eto, htela sam malo da se trgne - kaže ona.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Marija i Marko Bulat

Marija je potom otkrila da li ju je neki zadrugar razočarao, kao i ko joj je favorit.

Svi su isti manje-više, za neke pomisliš jedno, pa se ispostavi da nije baš tako, ali dobri su svi. Meni je favorit Čorba, zbog tih njegovih enklava i Kosova, što može drugačije, a neće, hoće da ostane tamo, skidam mu kapu, stvarno je dobar momak - ističe bivša zadrugarka.

 

 

 

Za sam kraj Marija je otkrila zašto je sinoć u studiju nije sačekao suprug Marko Bulat kao i da li se iznenadila, a ona se našalila da je pomislila da ju je poznati pevač ostavio.

- Ja sam mislila da me ostavio, reko, ko zna šta je. Ne, šalim se, znala sam da će oni otići u Loznicu, tamo imamo kuću, sad idemo zajedno tamo. Sačekao me je Pavle, Marko je došao po mene posle - zaključila je Marija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading