VUK MOB napustio ZADRUGU pa otvorio dušu o KIJI, verenici, bebi i PARANOIČNIM MISLIMA!

Autor: Republika.rs

Zadruga

10.01.2021

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Vuk Mob

Vuk Mob napustio je zadrugu kako bi se sa verenicom sačekao trenutak rođenja njihovog prvog deteta. Iako mu se još uvek nisu slegle misli nakon tromesečnog boravka u rijalitiju, otvorio je dušu i ispričao sve šta misli.

Reper se prvo osvrnuo na to da je umoran i iscrpljen, ali srećan jer ga je verenica Olja sačekala kako je ičekivao.

 

 

 

Onda se osvrnuo i na dolazak prinove: 

-Ne znam šta da mislim, jedan dan sam uplašen, drugi nisam, treći dan mislim da se ništa neće promeniti. Nikad nisam bio otac, za sad nemam osećaj da ću biti otac. Pričam sa stomakom. Odgovara mi konstantno, posvađamo se, pomirimo se, ljubim ga. Imamo komunikaciju, uveče je aktivna beba. I dalje Olja i ja vodimo rat oko imena, ja hoću Lora, ona hoće Kasija, mislim da će biti glasanje, na ravne časti - rekao je Vuk u emisiji "Premijera".

Vuk je istakao da je čuo da će ga Kija Kocakr tužiti, ali da nema problem sa tim.

RepublikaFoto: instagram.com/kijakockar
Vuk i Kija u periodu dobrih odnosa

-Ja sam čuo da će me Kija tužiti, nikakav problem ja nemam sa tim, sve što sam rekao mislim da je istina, ja nemam zle krvi prema njoj - naveo je on pa se nadovezao na to kako su ga tokom boravka u rijalitiju opsedale razne negativne misli:

 

 

 

-Roditelji kažu da sam prvih mesec i po dana bio katastrofa, a posle sam bio super. Ja se tako ponašam i kući, pričam sam sa sobom, trčim oko kuće, stvarno sam bio to ja. Ja sam sa svima bio okej, nisam konfliktna osoba. Imao sam paranoje da me je Olja ostavila, da mi je neko umro, imaš tu paranoju jer nemaš povratnu informaciju- istakao je Vuk.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vaso

11.01.2021 12:30

Vuk Mob razočarao kao čovek i pevač.