TOMA SE ZABEZEKNUO! Nadežda mu konačno priznala Longo dobija sestru: SREĆA U PORODICI!

Autor:

Zadruga

09.01.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić kao i obično, ceo dan je provela sa Tomom Panićem, a oni su pričali o planovima kada budu izašli, te ju je savetovao da ne treba da se svađaju porodično.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Batalite priču svađanja! Prekinite obe, sramota je i ružno je da se iznosi ko je šta platio, gde je ko bio - rekao je Toma.

- Ja sam batalila, za razliku od tvoje mame, znaju ljudi napolju kako me je pljuvala - pričala je Nadežda.

Nadežda je sve vreme planirala budućnost sa Tomom, a onda ju je od dozvao pameti kada joj je spomenuo da ih čeka razgovor, zbog svega što se desilo, u šta je ona posumnjala, pa odmah oplela po njegovoj majci.

 

- Nas čekaju porodični razgovori, jer ja u startu imam problem, prvi rođendan deteta! Ne želim da se detetov rođendan slavi kod mene u kući, a da tvoj niko ne dođe, ja bih volela da to bude u Svilajncu, ja sam videla da je tebi problem da ti živiš kod mojih, ali bila je takva situacija. A sada imamo drugu stvar sa Jasminom, ona neće da stane, nije stala žena... Ja sam se svaki dan čula sa svojim sestrama, postaćeš teča, Bojana nosi devojčicu, Longo dobija sestru. Ja volim kada je velika porodica, kada smo svi na okupu - rekla je Nadežda, na šta je Toma ostao šokiran.

Nadežda je sve vreme planirala budućnost sa Tomom, a onda ju je od dozvao pameti kada joj je spomenuo da ih čeka razgovor, zbog svega što se desilo, u šta je ona posumnjala, pa odmah oplela po njegovoj majci. - Nas čekaju porodični razgovori, jer ja u startu imam problem, prvi rođendan deteta! Ne želim da se detetov rođendan slavi kod mene u kući, a da tvoj niko ne dođe, ja bih volela da to bude u Svilajncu, ja sam videla da je tebi problem da ti živiš kod mojih, ali bila je takva situacija. A sada imamo drugu stvar sa Jasminom, ona neće da stane, nije stala žena... Ja sam se svaki dan čula sa svojim sestrama, postaćeš teča, Bojana nosi devojčicu, Longo dobija sestru. Ja volim kada je velika porodica, kada smo svi na okupu - rekla je Nadežda, na šta je Toma ostao šokiran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading