ISPLIVALI NAJINTIMNIJI DETALJI SE*A MONIKE I MATORE, a OVO će vas sigurno zgroziti!

Autor:

Zadruga

09.01.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno sve!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari su imali priliku da čuju šta je Jovana Tomić Matora juče govorila o Moniki Horvat.

- Svakome po zasluzi, zato sam onako odreagovala i juče. Mogla je još gore dobiti. Najjače od svega što je ona sama u nekoj teoriji zavere, sve je sama napravila. Ja nisam nikoga terala, ponižava me, vadi se, spušta... - potvrdila je Matora.

- Mogla je Monika sve da spreči, samo da je bila iskrena. Monika, svi znamo da jesi imala se*s, nefer je, pokazuješ kakve kakrakteristike imaš ti kao čovek - dodala je Rialda.

 

- Još si slagala da si ti bila muškarac, to nije istina. Prvo sam ja bila dole, a ti gore, ako hoćeš da nastavim da pričam - nastavljala je Matora.

- Mene ne zanima ko će da mi veruje, sumanuto mi je da pričam na ovu temu - govorila je Monika.

- Pere se sada od mene, a zvala me je da imamo se*s! Ermina te pita kolike su ti dlake, traži joj brijač! Ona pijana sve je rekla o tome, pa prebaci na mene - vikala je Matora.

Takođe, Monika je navodno ceo intiman odnos prepričala Ermini na nemačkom jeziku, kako se ne bi razumelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sarajlija

10.01.2021 11:56

Nisu imale sex to je činjenica. palo je noo "vatanje idr.". Rijalda proziv aMoniku"kakav je jčovek", samo zaboravlja i folira je u rijalitiju jer je ona lezbejka na kvadrat. Folira se sa Kenanom da bi to prikrila.Celo Sarajevo zna koje Rijalda od od srednjoškollskih dana. zato ćui i ne balavi više....ve to potvrdjujej u svojim izjavama Aija,bivši muž, koga je materijalno iskorišćavala....Sva je plastična...