Buknuo rat u "Zadruzi",podelili se kao u eks-Jugoslaviji! KRISTIJAN: HRVATI bi Srbe je*ali i UBIJALI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se ovo desilo u Hrvatskoj, nabili bi nas na kolac. Sramota je što smo dozvolili da to naš narod gleda, besneo je Golubović što je Car udario šamar Cveletu uoči Božića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović poludeo je što je Filip Car ošamario Jovana Cvijetića, a za to je kažnjen samo mesečnim honorarom iako je Cvele tražio da ga diskvalifikuju, pa je celu tu priču podigao na nacionalni nivo.

- Da se to desilo u Hrvatskoj, a da smo mi Srbi to uradili, oni bi nas poubijali, je*ali bi nas. Na kolac bi nas ponabijali. Sramota je što smo dozvolili da nas u centru Beograda šamaraju Hrvati, a naš narod to još da gleda. Ovo je dno dna. Ne znam više šta da mislim - besneo je Kristijan, a njegova reakcija je podelila ostale zadrugare po sistemu bivših republika eks-Jugoslavije, pa se Vladimir Tomović, koji se deklariše kao Srbin iz Crne Gore, odmah stavio na stranu svojih i upao u raspravu s Hrvaticom Monikom Horvat, koja je, logično, počela da brani Cara, kao svog sunarodnika. Uz nju je, prema istoj logici, stala i Paula Hublin, koja je tvrdila da su Cara namerno isprovocirali pred Badnji dan jer znaju da mu je kratak fitilj i da će krenuti da udari, pa je tako između Srba i Hrvata u "Zadruzi" buknuo žestok verbalni rat.

 Vladimir: Oni hoće da nas ponize. Strašno je šta smo doživeli. I Monika je htela da izbode Santanu nožem

Paula: Cvele je čekao četiri meseca na ovo da ga udari, sam je rekao. On je dobio šta je tražio!

Vladimir: Ovo je nečuveno, oni hoće da nas ponize. Šamaranje i propagiranje sile je ponižavanje. Može mu se, pa ide dalje. Strašno je šta smo doživeli. A ti ga samo brani. I ti si htela da izbodeš Santanu nožem.

Monika: Braniću uvek naše, zato sam na Carevoj strani. Ne mogu drugačije. On je moj. I ti bi branio svoje da si negde tamo.

Inače, sve se zakuvalo uoči božićnih praznika, tačnije 5. januara, na Tucindan, kada je nastao sukob Mine Vrbaški sa Anjom Todorović i njenim dečkom Jovanom Cvijetićem. Cvele i Anja su došli i napali Minu da im je ukrala slatkiše.

Monika: Braniću uvek naše, zato sam na Carevoj strani

Cvele: Ne diraj moje. Sve si ukrala.

Mina: Nemoj sutra sve da vam pokupim. Druže, ti se samo ženama kurčiš. Ti si mala devojčica. Ti si za sprdnju.

Cvele je čekao četiri meseca na ovo da ga udari, Paula trvdi da su Srbi Cara namerno isprovocirali na Tucindan

Cvele: Ti si za maltretiranje!

Tokom rasprave Mina je napala Cveleta i krenula da ga udara ogledalom koje je držala u ruci, nakon čega je i Car skočio iz kreveta, nasrnuo na Cveleta i lupio mu šamar. Moralo je da reaguje obezbeđenje, koje je odvelo Filipa u zatvor. Cvele je nakon ovog okršaja zahtevao od produkcije da Filip bude diskvalifikovan. Međutim, Car je zbog ovoga kažnjen mesečnim honorarom, a voditelj Milan Milošević je zadrugarima saopštio konačnu odluku Velikog Šefa da je i Mina kažnjena na isti način. Zadrugari su podržali ovu odluku.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

MATORA RASKRINKALA MONIKU: LIZALA MI JE PI*KU!

Jovana Tomić Matora i Monika Horvat su se žestoko pokačile, pa su isplivali skandalozni detalji iz njihovog odnosa.

Hrvatica je rekla da voli muškarce i da su joj žene usput, te da joj se lezbo-zadrugarka gadi.

- Da li ste ozbiljno pomislili da bih bila sa ovakvom spodobom? Zajebavam je sve vreme - dobacila je Monika.

- Jesi li me zajebavala i kad si me lizala? Spodobu zoveš u kućicu da je oralno zadovoljiš. A da li ti je bilo odvratno kad si mi lizala pi*ku? Zinula si kao pi*ka na nove gaće - raskrinkala je Jovana.

- Jadna si, isfrustrirana što nikad nećeš biti sa mnom - pokušala je da se opere Horvatova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Brka

09.01.2021 11:22

Sve za pare.

Odgovori 23 0
Nedeljko

10.01.2021 13:16

Prošle godine pobedila takmičarka iz Hrvatske a sada će iz Bosne.

Odgovori 16 0
Krsta

11.01.2021 11:29

Ne možete napraviti malu Jugoslaviju u Zadruzi.