(VIDEO) NE MOŽE OČIMA DA JE VIDI! Nadica samo o Rialdi PRIČA, a sad je OTKRILA pravi razlog SVAĐE, spomenula i Slobu!

Autor:

Zadruga

08.01.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Željković

Nadica Zeljković provela je dan sa Lazarom Čolićem Zolom i naravno da je ogovarala njenu ljutu rivalku Rialdu Karahasanović.

- Ne daj nikome pardona! Ne trebaš dati na sebe, oni misle ti ćutiš, nećeš, znaš, najbolje je da ćeš ti pustiti da se neko... - rekao je Zola.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda

- Ja mogu da ćutim, odmaram za stolom, ali gledaj, da nije naručila voće, ja ništa ne bih rekla, ja sam progutala, dva dana nosi pitu i ona ne da Sanji, ovoj, mineralnu vodu sa mog rođndana, kaže meni da joj nikada ne bi dala i to vodu koju je Kija meni kupila. meni je Kristina poslala kobasice i slalninu i začine, jer zna šta ja volim! Zola, slušaj, ona meni kaže da se čula sa Lekom, kao privatno joj nije poslao čestitku, a poslovno jesu, ona će meni da naruči voće! Pa nije korpa voća za mene, nego za njih, jer će oni da jedu. Ona kao se viđala sa ovim Kijinim, on je njoj pisao nešto, ma ko će to znati - rekla je Nadica.

Potom je Zola otišao do Marka Janjuševića Janjuša koji mu je poručio da Nadica ne može Rialdu da vidi očima.

Detaljnije pogledajte u video-prilozima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading