PROMENILA PLOČU: Monika priznala sve o intimnim odnosima u KUĆIĆI sa Matorom, a onda TVRDILA OVO, Kristijan joj ZAPUŠIO USTA!

Autor:

Zadruga

08.01.2021

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni on više nije mogao da je trpi!

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Monika i Jovana Tomić Matora

Monika Horvat nije prestala da se pere od toga da je imala emocije i zaljubljenost prema Jovani Tomić Matoroj. Iako joj je Kristijan Golubović očitao lekciju, ona je nastavila i pokušavala da dokaže da to nije istina.

- Nisam zaljubljena u tu osobu, nijedne sekunde, to ti garantujem i to je jedino važno! - pravdala se Monika.

- To što radiš sa Matorom, ništa nije obično! - poručio je Kristijan.

- Zato što je za mene važna uspomena, meni prave priču, to generalno nije normalno da dve žene budu zajedno! Nešto što se nije snimilo, za mene se nije desilo. Meni se htelo u tom trenutku, zato sam uradila to - nastavila je Horvatova.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Monika i Jovana Tomić Matora

- Ma ti praviš, nismo mi ušli u odnos sa njom, ne kažu za nas da smo joj lizali p**ku, nego za tebe - poručio je Golubović.

 

Monika je potom počela opet da drami kako se njoj izlazi napolje, a onda joj je Kristijan poručio da želi, ona bi do sada izašla, ali njena kontradiktornost je demantuje.


Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading