Mišel ljubomoran na Nadeždu? Svi šokirani zbog reči koje je uputio koleginici!

Autor:

Zadruga

04.01.2021

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Zadruge danas su glasali za najbolji nastup sa Zadrugovizije oko koje je bilo mnogo neslaganja, ali i žestokoh prozivki i okršaja.

RepublikaFoto: e-stock, foto. Facebook
Mišel Gvozdenović

Sam izbor iznedrio je dosta rasprava, kako su pojedini istakli, zbog sujete. Međutim, zadrugari su se, nakon silnih rasprava, konačno vratili na zadatak koji su dobili od Velikog šefa.

Jedan od komentara koji je iznenadio je sve je svakako komentar Mišela Gvozdenovića.

Ja bih da pohvalim svoju ekipu, pre svega. Ja sam zadovoljan sobom, i hvala svima. Matora i Bora su bili nikad bolji, Matora je bila naša crna sestra. Tomović je bio hrabar, Nikola je dobio zahteve na Instagramu sigurno. Pohvalio bih Sandru Rešić, bila je najbolja do sada. Rialda mislim da može još bolje. Iznenadila me Mina pevački. Od Paule sam očekivao više, to što ovde radi, može i na bini. Nadežda je juče bila malo pogubljena, a mislim da ona ima iskustva i da sebi neke stvari ne može da dozvoli - dodao je Mišel.

U Nadeždinu odbranu stala je koleginica Rialda i suprotstavila se Gvozdenoviću:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

- Mišel, moraš da znaš da svi pevači imaju loše dane, pogotovo žene - rekla je Rialda, ali on nije popuštao:

- Ja sam pevao i sa 40 temperaturom. Tu nema loših i dobrih dana. Želim da pohvalim sve ostale, a samo da dodam da sam Kristijanu zamerio što je rekao da sam egoista. Smatram da oni to ne treba da iznose, jer ja sa njima delim poslednji zalogaj. Ja neću biti egoista, i mislim da su oni trebali da odnesu pobedu - objasnio je Mišel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čavka

05.01.2021 14:45

Mišel je kazao istinu o lošem pevanju Nadežde na Zadrugoviziji.