Zerina odlučila da VIŠE NE ĆUTI Tomoviću: IZABRAO SI POGREŠAN NAČIN! VULGARAN SI I PRIMITIVAN!

Autor:

Zadruga

02.01.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve mu sasula u lice.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Zerina Hećo

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari će birati između Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomovića. Sledeći koji nominuje je Zerina Hećo.

- Vladimir je izabrao pogrešan način igre. Vulgaran si, primitivan, imaš prosta izlaganja. Lepo je to što voliš porodicu, ali tvoje ponašanje mi je strašno. Mislim da si bio časniji i pošteniji kad si ranije izlazio onako iz rijalitija. Neću podržati tvoje ponašanje. Jovanin karakter mi je poznat, razmažena je. Nadam se da je shvatila šta sam joj rekla. Sviđa mi se kako se ponaša, i to je suprutno od drugih, mada ne radiš ništa drugo što oni ne rade. Šaljem Vladimira - rekla je Zerina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina i Tomović

- On je tvoja žrtva, a ti ga još više napadaš - rekao je Đedović.

 

 

 

- Ja sam igrala njegovu igru, on je to počeo. Vi se svi družite ovde iz neke koristi, ljudi ovde slušaju ko ima kakve čestitke da znaju sa kim da se druže. Ovde bi pljuvali i Vladimira i Paulu i Kristijana. Ovo je psihološka igra, ali retki znaju da je igraju - rekla je Zerina.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading