NEĆETE VEROVATI KOJE CIFRE INKASIRAJU NAJPLAĆENIJI RIJALITI IGRAČI: Zavrteće vam se u glavi od sume!

Autor: Blic

Zadruga

01.01.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezde Miljana Kulić, Marija Kulić i Kristijan Golubović su najplaćeniji zadrugari u ovoj sezoni rijalitija.

Foto: youtube.com/printscreen

Osim njih tu je i starleta Stanija Dobrojević, koja još nije ušla u rijaliti, ali će se navodno uskoro useliti u Belu kuću. Ona tvrdi da joj je ponuđen honorar koji je dva puta veći od glavne nagrade koju osvaja prvoplasirani.

Naime, Miljana je tokom jedne svađe sa Mišelom Gvozdenovićem otkrila detalje svog ugovora, jer ju je zadrugar pitao zbog čega je tu.

- Tu sam zbog 300.000 evra. Pokazaću ti u ugovoru koliki mi je nedeljni honorar kada izađem, a ti si došao da se promovišeš i da se čuje za tebe. Ovaj čovek ne treba da ima honorar. Ja onda ne želim da mi bude ovoliki honorar, već 500.000 evra - rekla je ona, piše Informer, dok su je zadrugari gledali u neverici.

 

 

 

- Kažu meni, ti si cirkusant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000?! Evo, da otkrijemo karte, pa nek me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - otkrio je Kristijan za "Avaz" pre nego što je ušao u Zadrugu, te time potvrdio nagađanja o ogromnom honoraru.

- Nemam milione, ja sam u čudu kad čujem te velike honorare. Ja sam tu za vrlo mali novac, ali vrlo veliki u ovoj zemlji. Evo, pošteno, kada nekoga na kraju rijalitija sačeka između 10 i 15.000 evra, to je ozbiljna priča. Kome je to malo, neka se bavi nekim biznisom i izađe sa milionima. Ja sam zadovoljan dobrom platom, mladi me vole... Oni koji uzimaju milione, neka im je sa srećom, ja im neću smetati. Ja te pare nemam, tako da... - rekao je Mića jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading