NAJVEĆI ZAVODNICI ZADRUGE OTKRIVAJU: Delićemo Minu i u 2021. godini!

Autor:

Zadruga

31.12.2020

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriće godine!

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ, Promo foto

Vladimir Tomović, koji se nekoliko puta mirio i raskidao sa Minom Vrbaški, kaže da mu ne bi bio problem da je deli sa cimerom Filipom Carom! Crnogorac kaže da je Mina devojka koja voli da eksperimentiše, pa je siguran da bi pristala da njih troje budu trojka u Imaginarijumu.

Foto: Promo foto

- Mina i ja smo u turbulentnom odnosu već duže vreme. Mi smo za neke stvari dobitna kombinacija, a u nekim trenucima da nema obezbeđenja neko bi nekog ubio! Svakako se sada malo primirila, to moram da kažem, a verujem da ćemo ubuduće bolje da se slažemo. Mislim da bi još bolje funkcionisali da imamo i treću osobu u vezi, što se mene tiče, mogu da je delim sa Filipom Carom - rekao je Tomović, a Car je dobacio:

 

 


- Mina je top-riba! Nemam ništa protiv da bude i sa Vladimirom i sa mnom. Sad je 21. vek, ništa to više ne treba da bude čudno - rekao je zadrugar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading