(VIDEO) Prljave gaće Maje Marković kao krunski dokaz nehigijene! Zadrugari ostali ŠOKIRANI nakon OVOGA!

Autor:

Zadruga

24.12.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nisam zagledao, grdne su bile."

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marković

Sinoć tokom "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je i pitanje za Maju Marković, vezano za situaciju od pre nekoliko dana, kada je Vladimir Tomović iz garderobera izneo njen prljav donji veš.

Maji je bilo vrlo neprijatno, ali je rekla kako ne misli da je Tomović to uradio namerno.

- Ja sam se bila presvlačila, bila sam ka ogledalu okrenuta on je u tom trenutku ušao, a ja ga nsam ni primetila, uzeo je i pokazao. Nije to namerno uradio - ispričala je posramljena Markovićka.

Zatim je Vladmir ustao i ispričao šta se tačno desilo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marković

- Dešava se situacija gde ja ležim na krevetu. Ja i moja prijateljica Nadica smo pre toga pričali o tome kakve su žene u kući. Nevezano za bilo koju devojku nego generalno. Ja sam preuzeo odgovornost da su moji tamponi, moji ulošci, ali ne mogu baš sve da preuzmem. Tange ne nosim, ajde ulošci, tamponi, ako nešto zakrvari to sam preuzeo na sebe. Ali dešava se da gospođa Nadica dolazi meni i govori: "Evo na podu korpus delikti", ja prilazim i nalazim, mislio sam da neće nko da se javi. Uzeo sam gaćice i farmerice i išao po sobi do svake devojke i svaka je govorila fuj, fuj, kao da su moje gaće.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović i Alen

- Kakve su bile? - pitao je Milan Milošević.

 

 

 

- Nisam zagledao, grdne su bile. Ja da sam znao da su bilo čije, da su neke devojke ciljano, ja bih došao do nje i rekao: "Sklanjaj ovo!". Bile su na podu, bile su užasne. Ja sam se tako loše osećao, Alen je spavao, Maja je došla uzela te gaćice i rekla: "Nisu moje od Aleks su". Na kraju se ispostavilo da su od Aleks farmerice, a od Maje gaćice ili obrnuto, ne znam više - ispričao je Vladimir.

- Ne mislim da je namerno, ali je opet ružno što je to uradio - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading