SANDRINA PRIJATELJICA OTKRILA NJENU TAJNU! Godinama ima PROBLEME SA ZDRAVLJEM, pod terapijama je!

Autor: Srbijadanas, Republika

Lifestyle

23.12.2020

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije znao!

RepublikaFoto: youtube.com/Reflektor
Sandra Rešić

Pevačica Sandra Rešić godinama ima zdravstvene probleme ali o tome nije želela javno da govori.

Sada je njena prijateljica ispričala sa čime se sve suočavala tokom prethodnog perioda, kao i da problem nije naivan.

-Sandra ne voli o tome da priča i nikada javno nije volela o tome da govori koji zdravstveni problem ima. Ona je pre nekoliko godina otkrila da ima problema sa štitnom žlezdom, i odmah je počela sa terapijama i adekvatnim lečenjem. Osećala je konstantni umor, razdražljivost, slabost mišića, pojačano znojenje i tada se javila lekarima. Ubrzo joj dijagnostikovan problem, te je odmah dobila adekvatnu terapiju. Uplašila se prilično ali su joj lekari rekli da je sve pod kontrolom, da mora da se pridržava saveta i tako su je i smirili - kaže Sandrina drugarica i dodaje:

 

- Za sada nije potrebna operacija i to teši i Sandru i njenu mamu Slavicu. Pored toga što se bori sa štitnom ona je oštetila i jetru, a verovali ili ne sve od prekomerne količine jednog soka koji je konzumirala. Srećom, kada je rešila da smrša, rešila je da prestane da pije gazirane sokove, i tada je obnovila jetru - završava Rešićkina prijateljica, a prenosi magazin "Star".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading