Kija je mojim bivšima služila da o nju obrišu organ! Ivana Šopić izrešetala surovo ljute rivalke i zadrugare, I STANIJA NA TAPETU!

Autor:

Zadruga

22.12.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

a

RepublikaFoto: estock/instagram
Ivana Šopić i Stanija Dobrojević i Kija Kockar

Ivana Šopić ponovo je u žiži interesovanja medija gde se kao jedna od autorki emisije "Pitam za druga" na Red TV ne boji da iskaže prepoznatljivo surove komentare o svim najupečatljivijim zadrugarima. Skandal koji je izbio sa Stanijom Dobrojević i Kijom Kockar i dalje je aktuelan jer do njihovog pomirenja nije došlo, a u intervjuu za Rijaliti Ivana prvi put ekskluzivno govori o svim aferama koje su nerazjašnjene, te zašto Cveleta smatra ljigavcem, a Aleksandru Nikolić intelektualno nevinom.

Koju zadrugarku smatraš antipatičnom, a za koju si pri stavu da ne bira sredstva za dostizanje cilja?


- Ne postoji devojka koja mi je antipatična. Ja, u stvari, gotivim antipatične ljude, ostavljaju utisak, makar i negativan, bivajući antipatični. Ako mene pitaš, ne postoji ništa gore nego ne stavljati utisak, biti bezličan, proziran, mlak i dosadan. A većina zadrugarki je takva. Većinu ne bih primetila da mi ne bodu oči s ovim nadograđenim kosama od pola tone koje izgledaju kao griva. Al' ajde, konj barem deluje snažno, lepo, galopira, pa je car u svemu tome, a ovo u "Zadruzi" sve neki mrtvi konji, nemaš ni šta da vidiš. Za sada ih delim na one koje su mi gotivne i ove bez kičme, tutubanke. Mislim da Paula ne bira sredstva za postizanje cilja, ali to radi zarad ličnih satisfakcija, ne zbog rijalitija i plasmana. To mi se sviđa, ne da na sebe i odiše nekom jačinom i samopouzdanjem. Uvek će mi biti draža takva jedna devojka nego neki uplakani miš. Na primer, da Aleksandra s onako lepim licem ima Paulinu harizmu i stav, ona bi vedrila i oblačila tamo. Šteta što je intelektualno nevina, da nije, mogla bi svašta tamo da napravi.

Šteta što je Aleksandra Nikolić intelektualno nevina, nedostaje joj Paulin šarm


Da li planiraš da uđeš u "Zadrugu 4" i kada bi se suočila sa Stanijom Dobrojević, da li misliš da biste se jedna drugoj izvinile za ružne reči?


- Ne planiram da uđem u "Zadrugu", ali sam zahvalna na mogućnosti i to mi je dalo neku potvrdu da neko smatra da imam šta da kažem i pokažem. Stanija je bila kolateralna šteta ono veče kada sam, braneći svoju vezu, na sve gledala kao napad i na svaku provokaciju sam vraćala duplo, bez mere. Napadi su bili sa svih strana i s leđa. Užasan jedan period. Stanija je imala pravo da kaže svoje mišljenje, ali bi bila šmeker da je direktno meni rekla, a ne iskoristila priliku da me pecne preko tadašnjeg momka. Kvarno. Izjavila je u emisiji da mi je "vratila" jer sam se smejala njenoj muzici, a i zbog Vladimira Tomovića, njenog bivšeg dečka. To je već OK. Razumljivo. Tada sam bila ranjiva, kao zver koja više ne zna odakle idu napadi. Ona je moje ponašanje okarakterisala kao vulgarno, a ja se sećam da je ona Makedonki Nori govorila: "Kurvo, droljo", kada je njena veza s Vladimirom bila ugrožena u rijalitiju i kada se njoj neko petljao u vezu. Trebalo je da me razume, kao žena, i da me ne dira. Ja "kurvo" ili "nek ti mama puši ku*ac" nikada nikome nisam izgovorila. Ona jeste. I ja vulgarna? Ja isprozivam na mnogo stilizovaniji način, uvredim, ali ne vređam tako primitivno. Dalje, šta je vulgarnije, slikati bradavice za Instagram ili voditi ljubav i braniti ljubav, kao ja? Odužih se, jesam bila vulgarna, ali zbog ljubavi, zbog nečeg lepog i nije mi žao. Nisam bila vulgarna radi medijske pompe, pratilaca na Instagramu i moje golo telo i bradavice nikada nećete videti na Instagramu. Ne osuđujem način na koji ona gradi karijeru, samo poredim stepen vulgarnosti. Kada bih se našla s njom u istom rijalitiju, mislim da bismo imale OK odnos jer mi deluje kao dobar čovek, pre svega, koji gleda svoja posla, a bocnula me samo da mi vrati. I to mi je razumljivo. 1:1, sve kul.


Kakvo mišljenje sada imaš o njoj i o okršaju koji ste imale na Zadrugoviziji?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Šopić


- Stanija mi je najmanje kriva tu, rekoh. Za razliku od ove druge (Kije, prim. aut.), koja me bocnula iz čiste ljubomore, što mi je i potvrđeno. Nisam joj ja kriva što nijedan od moja dva bivša momka iz rijalitija nju nisu nazvali devojkom, a i jedan spolja. Nego je samo poslužila kao peškir da se o nju obriše organ. Na kožu mislim, na taj organ, najveći na telu. Izvinjavam se što sam bila zvanična devojka svoj trojici, a ona nezvanična, jednokratna. Kao brijač. Vidim da je moderno da se tuže okolo momci kojima ste služili za seks. Žalosno. Sledeća tužba za "povredu časti" treba da ide samoj sebi, nečasnoj. To bi bila najrealnija tužba od svih. Nisam ja svetica, ali nikome ne morališem nikada. Niti se petljam. Sa mnom je lako, samo me ne diraj. Pogotovo ako si isti ko ja ili gori od mene. Stanija, ti si zlatna, sve ti je oprošteno!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar


Kako bi opisala odnos Maje i Janjuša?


- Ljubav jeste, kakva takva, bolesna, nenormalna, ali nikad ne bi opraštali takve stvari jedno drugom da nije u pitanju ljubav. Može nekome da se sviđa ili ne sviđa, ali se vole. A da li to ima budućnosti, ne bih rekla.
Maja Marinković te je izvređala, nazivajući te kurvicom, šta bi ti rekla o njoj i kako bi joj uzvratila?
- Svađale smo se ona i ja dosta. Sada smo OK. Nisam joj ostala dužna, ni ona meni, tako da smo kvit. Nemam šta dodati.
Kako misliš da bi Maja reagovala na tebe kada bi se iz čiste igre i šale ti nabacivala Janjušu?
- To bi bio rijaliti. Ja sam sposobna za te prljave igre, dobra sam glumica. Ali nemam želudac za to. Nikada se ne bih igrala s tim stvarima. A i on mi je gadan. Kao što rekoh, ne petljam se u tuđe odnose, koji me ne zanimaju.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Cvele je ljigavac, Kristijan dobro čita ljude

Ko od muškaraca je najveći ljigavac, a ko najveći džentlmen?

- Cvetko onaj, Cvele definitivno. Šta je to, ko je to? Dečko ribe koja ima 200.000 pratilaca na Instagramu, a ni to ne znamo zašto ima. Ko su ti ljudi, šta rade? Mišel mi deluje kao veliki džentlmen, kulturan, vaspitan momak. Kristijan me je prijatno iznenadio, samo mi se ne sviđa nekoliko njegovih postupaka prema ženama i zbog toga ga neću svrstati. Sviđaju mi se stavovi, dobro čita ljude i dobro rezonuje. Sve dok ne krene u neki ekstrem.


Da li ti je iritantna Milica Kemez?


- Sanja je ušla da se igra i sve joj je igra. Sve. Čekam dan kada će da ustane i kaže: "Posprdala sam se s vašim mozgovima." Sigurna sam da je ušla samo da zaradi novac, vrti priče i ostane do kraja. Milica Kemez je meni u "Zadruzi 3" uvek govorila da mi se divi kako sam uspela da sve muškarce zavrtim i igram se s njima i uvek je na izlaganjima govorila da mi svaka čast kako sam to uspela. Mislim da je ušla s upravo tom taktikom, da sve zavrti oko sebe. Uvek se i bunila što nema pitanja, klipove, temu. Sada je poradila na tome. A što da ne?

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Milica Kemez


Paula je iz sve snage gurnula Draganu Mirković kada se Dragana posvađala s Tarom. Da li ti Paula deluje muškobanjasto i namazano, te za koju od njih tri smatraš da je najmanje inteligentna?


- Paula jeste muškobanjasta. Ne bi mi bilo svejedno da se posvađam s njom, mislim da udara kao Tajson (smeh). Maksimalno osuđujem ono guranje! Nikada nisam osetila potrebu da nekog povredim fizički. Operisana sam od agresije. Paulu nisam videla da je ijednom obukla haljinu, na primer, štikle, ali je seksi, i sa kojim god drugom da pričam, koju god emisiju da pogledam, svi izdvajaju Paulu kao devojku koja bi im se svidela tamo. A zašto to tako? Pa harizma. Šarm. Šmek. Nazovi kako hoćeš. Šarm osvaja. Nema privlačnije sile od te. Ja na to padam pravo na nos! Tako da, ako me ikada vidite s nekim momkom, ružnim, debelim ili siromašnim, nemojte da me žalite. Znajte da mi je lepo i da on ima ono što treba.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Paula Hublin


Jovana je krila da se poznaje s Tomovićem još od 2016. godine, da li misliš da još nešto kriju?


- Jovana ne oseća ništa prema Vladimiru. Ne kriju ništa. Vladimir je duže u rijalitiju i produžava joj boravak samo, a da nije ni svesna toga. Mislim da bi ona pre ispala nego tako ostajala. Ali će mu biti zahvalna kada izađe s dobrom kintom iz rijalitija na kraju. Za nju samo reči hvale. Kulturna, vaspitana devojka, blago njenom momku.

 

 

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Manji je greh sterilisati Miljanu nego ugasiti tri života

Kakvo mišljenje imaš o Miljaninoj odluci da ode na kiretažu i kako bi opisala njen odnos sa Zolom?

- Miljana je osoba koja ima psihički poremećaj, koja je otišla da abortira treći put. Zbog takvih slučajeva bih zakonom dozvolila i nalagala sterilizaciju. Manji je greh sterilisati Miljanu nego ugasiti tri života. Pa nek ima seks do sutra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Teab

22.12.2020 13:22

Sta si ti ivana postigla u zivotu pa si ljubomorna na Kiju. Kijini bivsi je onu stvar obrisao na tebi i nikad neces postici sto je ona postigla

Odgovori 40 2
Ko je sve

22.12.2020 16:38

Brisao.sa kondomom ili bez kondoma.Ma to je sve laz.To je nasa svetica.

Džama

22.12.2020 17:29

Šopička je devojka sa najvećim jezikom. Može daleko da dohvati.

Odgovori 43 1
Dušan

22.12.2020 17:34

Šopićka je vulgarna radodajka i nikome neće biti snajka.

Odgovori 45 2