DA LI SI NORMALAN, ZAR DA PRAVIŠ DETE SA PIJANDUROM?! Tomina majka pobesnela, traži od sina da radi DNK TEST!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: estock
Jasmina, Nadežda i Toma

Naime, manekenova mama odmah je iznela sve karte na sto kada joj je sin rekao da će postati tata drugi put. Unela mu je nemire u tako lepom momentu, kada je bio presrećan. Njena prijateljica priča koliko ona mrzi pevačicu.

Kad se Longo rodio, zagledala ga je po celom telu i tražila mladeže na istim mestima na kojima ih imaju Toma i njen muž


- Jasmina se sada predstavlja kao jadna i napaćena majka, koju je verenica njenog sina vređala i napadala na pravdi boga, dok je ona nedužna i ništa nije kriva. Ona, kada priča sa Tomom, ima umilan glasić i pravi se da je bolesna i da je nasekirana. Istina je dosta drugačija. Ta žena je spremna da zavadi dva oka u glavi. Znam da Nadeždu ne podnosi još odranije, kada ova i nije imala ništa s njenim sinom. Gledala je "Zadrugu" i pljuvala je na sva usta. "Vidi ovu raspalu kurvu što se je*ala na Vaskrs. Jadna kuća gde ona uđe. Takve devojke kao Nadežda su predmet sprdnje. Nedajbože da dođe do moga sina jedna takva alapača. Tačno bih ga ubila", pričala mi je ona kad smo jednom gledale "Zadrugu", gde je Nadežda bila sa Mikijem Đuričić - priča kućna prijateljica porodice Panić koja nam otkriva šta se sve dešavalo pre deset meseci, kada je nesuđena snajka zatrudnela:
RepublikaFoto: Printscreen
Jasmina Panić

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nadežda tera Tomu da joj napravi ćerku!

Nadežda Biljić je otkrila da bi volela da sa Tomom Panićem dobije i ćerku.
Tokom jednog razgovora pred kamerama "Zadruge" pevačica je izrazila želju da joj bivši verenik napravi još jednu bebu.
- Postoji li ljubav u tvom životu? Vodićeš me na Bali, ne zanimaš me uopšte! Ljubavi, posle je*anja nema kajanja! Da, da... Izvini, ja se čuvam za muža da me vodi na Bali, nisi me vodio na medeni mesec, šta ti fali da ti rodim još jedno dete? Da Longo ne bude sam, da bude devojčica - poručila je Nadežda.
- Ti nisi normalna, odbrusio je Toma.
- Ti si to odavno znao, uzvratila je Biljićeva.


- Kako je Jasmina tada reagovala? Bolje da ne znate. Počela je da galami i psuje. Bacala je stvari i razbijala sve oko sebe. Je*ala je majku Tomi na sav glas da ceo kraj čuje. "Da li si normalan, zar da praviš dete sa pijandurom i droljom? Je*ala se po rijalitiju, je*ao je onaj krezavi Miki Đuričić. Ona da ti rađa decu? To dete može da bude samo bolesno, kao ona. Neću da čujem da ga rodi", galamila je ona na sina. Kada je videla da on ne popušta i da želi dete, promenila je taktiku. Tada je počela da smišlja šta da uradi da ih posvađa. Slala mu je anonimne poruke i pričala da je Nadežda ku*va koja se je*e na svakom ćošku i kako je dovoljno da izađe u dvorište da bi se kroz ogradu poje*ala. Ma to su bile užasne stvari koje je radila. Toma je tada ludeo, drao se na sve redom. Pio je po kafanama i bio razapet na sve strane. Voleo je Nadeždu, ali su ga i priče pogađale. Prijateljica kaže da je svekrva iz pakla na kraju smislila da snaja uradi DNK analizu da se ustanovi čije je dete.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić

- U pravu je Nadežda kada je rekla da ju je Jasmina pitala čije je dete. To je istina. Ona je punila Tomi glavu kako se Nadežda je*ala sa deset njih i da ne može da joj veruje. Da mora da ide na DNK da proveri očinstvo i da tek tada može da kaže da je sin njegov. Pričala je da je ona bila pijana kada je pravila bebu i da ne zna s kim je napravila u olešenom stanju. Toma je pod uticajem majčinih priča tukao Nadeždu svaki dan. Ona mu napuni glavu, a on ode i prebije je sa stomakom do zuba. Kad se Longo rodio, zagledala ga je po celom telu i tražila mladeže na istim mestima na kojima ih imaju Toma i njen muž. Ona mu je tada pričala da je ubeđena da sin nije njegov jer ne liči na njega. Poslednji udarac za Nadeždu od svekrve Jasmine su saveti upućeni Tomi da u "Zadruzi" nađe sebi novu ženu - završava izvor blizak Panićima. Mi smo pozvali Jasminu, ali ona nam je rekla da je u gužvi i da ne može da priča, nakon čega se više nije javila.

 

 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljićka: Mislila sam da je Longo mrtav u stomaku!

Nadežda Biljić prepričala je zadrugarima i kako je izgledala njena burna trudnoća sa sinom Longom, i to sve pred Tomom Panićem. Ona je ispričala šta se sve događalo dan pre odlaska u porodilište, kada su joj saopštili da će prevremeno da rodi.
- Gleda meni doktorka ultrazvuk sat vremena i ćuti, samo je rekla: "Meni se ovo ne sviđa." Ja sam samo pitala da li je živ, samo sam tražila otkucaje srca, uradili sve testove. Pre toga je meni rekla da se spakujem, da će da mi piše uput i da hitno idem u Narodni front. Ja sam se porodila u četvrtak, kao i mene majka što je rodila u četvrtak. Dolazim ja tako, preplašena, ne znam šta me je snašlo, prvu noć smo došli. Imala sam probadanje i bol, ali ne i kontrakcije - ispričala je Nadežda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džama

22.12.2020 17:27

Majka je uvek u pravu.