(VIDEO) "KUKU, KUKU!" Ivana Šopić nije znala šta je snašlo kada je ovo čula, odmah krenula da se pravda!

Autor:

Zadruga

20.12.2020

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo da li joj je uspelo!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Šopić

U večerašnjem izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji gost Ivane Šopić i Ane Radulović bio je novinar portala Pink.rs Ognjen Bogdanović. Ono što je uvek zanimljivo svima koji razgovaraju sa novinarima našeg portala jeste ko piše naslove na Jutjubu, a Ognjen je upravo jedan od njih. 

- Anu i Ivanu je zanimalo ko je uvek zadužen za naslove koji sadrže "vrelu akciju", a Ognjen je odgovorio nešto što je Ivanu Šopić, inače bivšu zadrugarku, bacilo u nevericu, pa je odmah počela da se pravda.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Šopić

- Ja sam jedan od retkih koji voli da piše te "vrele akcije" Ja sam prvi koji je pisao za vrelu akciju Karića i tebe - rekao je Ognjen kroz smeh.

 

- Pa to si izmišljao, ja mogu da tužim tebe za te laži, to je bila simulacija! Molim, pa to nije tačno! Kuku, kuku! Ja to kad ne mogu da verujem šta čovek priča, ja dahćem. Ali moram da ti kažem, pre nego što si ti došao, ja sam pričala sa toncem ovde, rekao mi je da mi je bio tonac u Zadruzi, ne znam da li me je sramota da tebe pogledam u oči više ili njega - odgovorila je Ivana, a očigledno joj nije uspelo da se opravda, pošto se sve vreme smejala.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading