Kulićka otkrila pretužan detalj! MARIJA: ŽELJKO SVOG DEDU NAZIVA OCEM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UBelu kuću vratila se i Marija Kulić i otkrila kako je mali Željko.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic/TV Pink/printscreen
Marija Kulić, Miljana Kulić

Pored Nadežde Biljić, u Belu kuću vratila se i Marija Kulić, koja je bila odsutna nekoliko nedelja zbog toga što je njen unuk Željko imao boginje, te otkrila kako je dečak, pošto je željan oca, počeo dedu Sinišu da oslovljava tata.

Marija je pre ulaska i suočavanja sa ćerkom Miljanom nakon cele situacije sa Zolom i pobačajem kod voditeljke Dušice Jakovljević otkrila šta se dešavalo u spoljnom svetu.

 Miljana nije za drugo dete, ali kada se bude udala, nemam ništa protiv da još rađa

- Nisam spavala sve ovo vreme, loše sam. Pratim šta ona ovde radi do pet ujutru, a onda ustajem u sedam zbog Željka. Ono je van pameti šta su joj pričali posle kiretaže u kući, ne znam kako su tako mogli! Svakako ona ne bi nastavila trudnoću s ovim Zolom, ona čuva jedno dete. Željko je počeo da priča i zna da ga ne čeka tata, a čuje drugu decu, pa kada dođe moj muž u vrtić po njega, on ga zove tata jer tako čuje od druge dece i traži to, a mene duša boli! Ona nije za drugo dete, ali kada se bude udala, onda nemam ništa protiv, ali hoću da dete odrasta s roditeljima - ispričala je Marija u studiju.

Onda je ušla u Belu kuću i s vrata se odmah obratila ćerki, koja je pretrnula kada ju je videla.

- Dobro veče, Miljana, kako si - pitala je majka.

- Nisam baš dobro - odgovorila je Miljana.

- Ja ne mogu da spavam zbog tebe i čuvam dete, a plus sam morala sve da pratim zbog tebe! Hvala ti na svemu, najgora si! Ma da, ništa, Miljana u svakoj sezoni trudna i ide na kiretažu! Jesmo pričali kod kuće, kakav Mišel i kakvo Rajsko ostrvo? Treba da se družiš, a ne da trčiš sa muškarcem na Rajsko ostrvo - iskritikovala je Marija ćerku.

 

RepublikaFoto: Prntscrin, printscreen/youtube.com/ Goca Tržan

Ćerka Goce Tržan o očuhu: Raša mi je kao pravi otac!

I prvo dete Ivana Marinkovića, koje on ima iz braka sa Gocom Tržan, nema kontakt s njim. Naime, Gocina ćerka Lena prvi put u javnosti govorila je o svom odnosu s maminim drugim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem, koji joj menja ulogu oca.

- Nemam neki osećaj da mi nije kao pravi roditelj jer živimo zajedno devet godina i normalan nam je odnos. Znam da se oni vole i koliko god oni mene nervirali, oni su ipak roditelji i to je normalno - rekla je u emisiji "Moj savršeni brak", koji već neko vreme snimaju Goca i Raša, pa dodala:

- U nekim stvarima je možda i prestrog, ali u većini je ovako super. Nije da mi nešto brani i da me mnogo smara oko nekih stvari, možda nekad i pretera, ali kapira. Ne smaraju oni mene uvek u svakom trenutku, ja volim da provodim vreme s njima i kao svaka normalna porodica smo.

Podsetimo, Goca je u nedavnom intervjuu istakla da njen suprug Raša Novaković doživljava Lenu kao svoju ćerku, kao i da Lena nikada ne pita za oca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading