DISKVALIFIKACIJA?! Mina Vrbaški IZUDARALA PIJANOG Filipa Cara, obezbeđenje ih razdvajalo!

Autor:

Zadruga

16.12.2020

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos noćas!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Sinoć je došlo do fizičkog obračuna između Mine Vrbaški i Filipa Cara koji je Minu nazvao "prostitutkom". Car je rekao da će je izbaciti iz zajedničkog kreveta, a kada je ona stigla do postelje u nameri da skupi svoje stvari on ih je bacao okolo u vidno alkoholisanom stanju. 

Vrbaški je zatim u naletu besa prišla ošamarila ga i ustremila se na Cara, koji pod dejstvom alkohola nije mogao da reaguje fizički, već samo verbalon. Pripadnici obezbeđenja su ih razdvojili na vreme. 

 

Mnogi zadrugari koji ne cene Minu Vrbaški već su razgovarali o tome da bi trebala da bude kažnjena, jer je ovo fizički kontakt, a na društvenim mrežama raspravlja se o tome da je Mina zaslužila diskvalifikaciju ili kaznu. 

RepublikaFoto: youtube.com/ printscreen
Mina Vrbaški

Da li će Mina zaista biti kažnjena ili možda i diskvalifikovana kao što je pravilo ukoliko dođe do fizičkog kontakta? Ostaje nepoznato. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđel

16.12.2020 21:09

Tamo žene mogu slobodno da tuku muškarce. Nikada neće biti diskvalifikovane.