Mirko Gavrić bez pardona opleo po najskandaloznijim zadrugarima: Maja i Janjuš su poremećeni ljudi, pa onda otkrio ono što je ZGRANULO JAVNOST!

Autor:

Zadruga

15.12.2020

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Gavrić istakao se kao umetnik, muzičar i javna ličnost koja je učešćem u "Zadruzi" i brutalno iskrenim stavovima koje je iznosio bez pardona ostavila pečat.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Tekst potpisa

Ovoga puta za naš list otkriva potpuno drugu stranu priče koju Marko Janjušević Janjuš plasira u javnosti da je imao afere sa Sarom Reljić, Anom Korać i Ivanom Šopić, uz nimalo pohvalne epitete koje dodeljuje najskandaloznijim parovima u Imaginarijumu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

* Janjuš se gotovo zakleo pre ulaska u "Zadrugu" da neće imati seks sa Majom Marinković, a pre nekoliko večeri se upravo to i dogodilo. Kako bi reagovao da si Majin roditelj i kako ti deluje njihov odnos?

- Janjuševa reč ima težinu kao list u jesenje dane. Njihov odnos je apsolutno poremećen na svim nivoima, kao i oni. S obzirom na to da su sami iznosili jezive detalje odnosa koji je dolazio i do fizičkog obračuna, nije mi jasno kako mogu i dalje da budu zajedno. Još uvek nisam roditelj i ne mogu da sagledam celu priču na taj način, ali sam razuman čovek i vrlo širokih shvatanja, a ovo ne shvatam. U celoj priči mi je najžalije deteta (Krune) jer tata nije svestan da je sve ovo večno i da će moći da se vidi i za 10 i 50 godina.

 Zola i Miljana su monstrumi koji abortus tretiraju kao odlazak u cvećaru

* Smatraš li da je Maja izgubila sebe i kompas o realnosti zbog Janjuša? Kako se zovu odnosi u kojima se nakon tuče, najgnusnijih psovki i teških reči završi u krevetu?

- Ne znam da li je pomislila na porodicu. Sve ono što je pre samo godinu dana osuđivala sada je doživela i doživljava još gore stvari. Prema mom mišljenju, oboje bi trebalo da potraže pomoć stručnih lica jer je njihova priča i više nego bolesna.

Kristijan je pobednik ove sezone, i to vrlo zasluženi

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official


* Janjuš je priznao afere sa Sarom Reljić, Anom Korać i Ivanom Šopić. Kako bi opisao njegovo raskrinkavanje tek nakon tri godine i koja od njih tri je najperfidnije prikrivala aferu?
- Sara je devojka koja je prošla kroz takmičenje Pinkove zvezde i koju znam od njenih početaka. Verujem u njenu reč da tu nije bilo ničega. Anu Korać sam upoznao prošle godine, a ona i danas negira svako slovo koje Janjuš iznese. Ivanu Šopić poznajem godinama preko zajedničkih prijatelja i živeo sam s njom u "Zadruzi", a ta priča se dešavala na moje oči. Kada je njihov odnos postao emotivan, ona je sve to presekla i sklonila se. Ali ne iz straha, već zato što tu ničega s njene strane nije bilo. E sad, s druge strane, imamo osobu koja je javno prevarila ženu, svakog petka ukrade po dve pice, svaki odgovor mu se svede na: "Sprdnja" i "Evo, ja ne znam", osobu koja za 15 godina nije stekla prijatelja... Kome bi normalan čovek verovao? Ja sam na strani ove tri žene!

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

* Da li Filip Car počinje da se zaljubljuje u Sanju Stanković ili je njegovo muvanje jedne, pa potom druge devojke čista igra?

- Car je takav, iskren za razliku od mnogih tamo. Ne opravdavam njegove postupke, ali je iskren i nije programiran. Sanja je lepa devojka i nije teško da se muškarac zaljubi u nju. Zavisi samo šta je to što muškarca privlači kod žene.

Ne opravdavam postupke Filipa Cara, ali je iskren i nije programiran


* Maja i Janjuš, kao i Zola i Miljana, najskandalozniji su par u "Zadruzi". Čija ljubavna priča ti se više smučila i zbog čega?
- Muka mi je od sve četvoro. Ista priča se vrti ukrug i to kao da traje deset godina. Od pljuvačine, vređanja, batina, trudnoća i abortusa do jutarnjih izmirenja i aktivnih seksualnih radnji. Kad krenu njihove priče, menjam kanal. Niti ću čuti nešto pametno, a pogotovo ne novo.

 

 

 

RepublikaFoto: estock

* Da li je Zola neodgovoran i koristoljubiv, često se komentariše da koristi Miljanu za novac i komfor?
- A ko je dotični i čime se bavi? Šta je on uradio za 30 godina? Ako uzmem u obzir ono što znam o njemu kroz rijaliti, a to je da već treći put ulazi, a ne zaradi ništa, onda je glup. Miljana, kakva god da je, uspela je da zaradi i njen rad se vidi. Slušajući o njihovom odnosu tokom prošle sezone, boraveći tamo, siguran sam da njihov odnos jeste Zolina korist. A to što, kao muškarac, dozvoljava da mu devojka zatrudni maltene posle svakog odnosa, govori da je apsolutno neodgovoran i sve radi s ciljem. Monstrumi su oboje jer abortus tretiraju kao odlazak u cvećaru, a svi znamo šta je. Jezivo!

Mislim da Matora sve sada radi iz neke lične osvete, ali vreme će pokazaće

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

* Matora i Monika su se ponovo zbližile, da li se vidi hemija između njih i da li ti Sanja deluje kao neko ko želi da ih po svaku cenu razdvoji?
- Matora mi nije baš najjasnija. Mislim da sve radi iz neke lične osvete, ali vreme će pokazaće. Nije glupa.


* Ko je od zadrugara najzanimljiviji, ko skandal-majstor, a ko najagresivniji i zbog čega?
- Kristijan je, prema mom mišljenju, pobednik ove sezone, i to vrlo zasluženo! Kad ono mrtvo more pomre, on jedini čupa stvar. Pedantan, pričljiv i zanimljiv. Đedović je uspavan, ne znam zašto. Ali i šta i koga da komentariše kad su tamo sve lažov do lažova? Skandala nema, a produkcija agresiju momentalno sankcioniše.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

* Ermina je progovorila o Borinom neverstvu prema Milici Kemez, navodeći da je Bora bio intiman sa njenom sestrom Mirelom. Šta misliš o tome?
- Ja sam sinoć bio sa Madonom. Bilo je ludo i nezaboravno!

RepublikaFoto: Printscreen/TV Pink

Fran je pi*ka zato što diže ruku na Taru

Fran je nasrnuo na Taru i gurnuo je svom snagom, kako komentarišeš to i ko ti je od njih dvoje neuračunljiviji?
- Taru volim i to mnogo. U ovoj sezoni nije najsjajnija, ali je to ona. Ovaj momak je promašen, to se vidi od početka. Svaki muškarac koji digne ruku na žensko jeste pi*ka. Tu je tačka.

 Ne zna Paula šta je sramota

Fran sumnja da je Paula zaljubljena u Nikolu Đorđevića, bivšeg dečka Sanje Vučić, koliko je sramno od Paule ako opet ostavi Pujasa zbog Nikole?
- Šta? Ona zna šta je sramota? Nisam siguran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading