(FOTO) NAJVEĆI TRANSFER IKADA! Posle haosa na Hepiju, NAJPOZNATIJI RIJALITI IGRAČ ULAZI U ZADRUGU? Bio je*ač ovim dvema ukućankama, a sa ovim učesnikom ratovao!

Autor:

Zadruga

15.12.2020

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba!

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ, Promo foto

U rijalitiju "Parovi" nedavno je došlo do pometnje, kada su takmičari stupili u bojkot nezadovoljni zbog izvesnih promena u produkciji. Jedan deo njih zaputio se u prostorije produkcije, njih šestoro je čak i privedeno u stanicu policije, posle čega se ovi takmičari nisu vratili u rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Jedan od njih bio je i Mladen Vuletić, a fanovi su na društvenim mrežama već počeli da prizivaju i traže njegovo ubacivanje u "Zadrugu 4". Da stvar bude još zanimljivija, oni podsećaju i na to da za ovakav potez postoje itekako dobri razlozi, budući da Vuletić već ima zanimljive veze sa nekim od aktuelnih zadrugara.

 
Foto: Instagram/printscreen

- Hoćemo Mladena Vuletića u "Zadruzi", j***ča Maje Marinković i Zerine, Janjuš će da bude na aparatima, ima štošta da ispriča za s*ks sa Marijom Versaće Kulić, a sa Tomovićem je u lošim odnosima, bio bi totalni haos - glasi jedan od komentara, sa kojim su se mnogi složili.

Podsetimo, svojevremeno je bilo govorkanja, pa čak i najava Vuletićevog ulaska u "Zadrugu", ali do toga nikada nije došlo.

Da li će ovoga puta biti drugačije, ostaje da vidimo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading