Učesnici "Zadruge 4" ćute o kombinaciji koju su imali! Kristijan i Aleksandra bili u se*s-šemi: Dolazila kod njega u zatvor!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović i Aleksandra Nikolić imali su seks-šemu pre ulaska u "Zadrugu", tačnije ona ga je posećivala u požarevačkoj Zabeli, gde ga je opsluživala i zadovoljavala.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Nakon što je pravosnažno osuđen za dilovanje droge u novembru 2014, još godinu i po dana je uspevao da odlaže izdržavanje kazne u zatvoru zbog rođenja deteta i ugovora s rijaliti-programima. Peta molba za odlaganje izvršenja kazna je odbijena i on je otišao u zatvor u martu 2016. Iz zatvora je izašao u aprilu 2020, a već za nekoliko meseci postao je deo "Zadruge 4" zajedno sa svojom seks-kombinacijom.

- Kristijan Golubović bio je u zatvoru skoro tri godine, što uopšte nije malo za jednog muškarca u najboljim godinama. Kao jedina legenda iz devedesetih koja je preživela, on je, podrazumeva se, navikao da stalno bude s lepim, atraktivnim i zgodnim devojkama.

 

GL: Kiki: Šta smo radili u ćeliji za intimna druženja. Ma grebala me je, udarala, tukla. Ona je seks-mašina

 

Umeo je da ih menja po pet za veče. Kako se kaže, kao čarape. Žene su mu bile droga jer on se nikada nije drogirao. "Meni dosta samo da ih gledam i da im mazim gola tela. Umro bih bez žene da moram da budem. Za iživljavanje mi služe kurave i silikonjare. Moja žena je sveta ikona. To nije prevara jer se ja samo istresem", rekao mi je Kristijan jednom prilikom kad smo pričali na temu žena - počinje prijatelj kriminalca koji je želeo da ostane anoniman da ne bi imao problema zbog stvari koje nam je otkrio:

- Kada je poslednji put bio u Zabeli, baš je imao pojačan apetit za seks. Ludeo je bez žena. Naravno, nije želeo da muči ženu da dolazi stalno. Za nju su bili namenjeni specijalni momenti. Za seks je tražio lake ženske. Onda je kao kec na deset pala Aleksandra Nikolić, s kojom se ranije upoznao, a onda i dopisivao preko društvenih mreža. On ju je pitao da li bi došla kod njega u zatvor da se krešu. Mislila je da se šali, a onda joj je on poslao dozvolu da dođe. Bila je ushićena. Srećna i vesela. "Mala Aleks je bomba. Rođena je za seks. Šta smo radili u ćeliji za intimna druženja. Ma grebala me je, udarala, tukla. Ona je seks-mašina. Može da se seksa dva sata da ne stane. Oralni seks radi sat vremena da je usta ne zabole. Navukla se, pa sad dolazi svaki vikend da je cepam", pričao mi je on o Aleksandri, koja je sada s njim u "Zadruzi".
Kristijanov drug nam je onda otkrio i da je žena Ivana poludela kada je videla da su zajedno u rijalitiju.
- Te seks-posete su trajale mesecima. Aleks je živela za dan da ode kod Kikija da ga zadovolji. Onda je usledila "Zadruga 4". Nije ni slutio koga će tamo da sretne. Čekala ga je Aleksandra, njegova seks-šema iz zatvorskih dana. Ona ga je gledala željno i čežnjivo. Kao da bi opet. Pokazao joj je da ćuti, da ne priča ništa. Onda je i tu palo muvanje. Ona nije mogla da sakrije da se loži na njega, a on je isto bio slab na nju. Sevala je seksualna energija svuda, sve dok Kiki pre dva meseca nije izašao kod žene Ivane. Tada mu je ona je*ela sve po spisku. Osetila je da se znaju i da je nešto već bilo među njima. Zabranila mu je da bilo šta radi s njom. Pa i sam je rekao pred ulazak da su mu ortaci rekli da se čuva Aleksandre. Oboje za sada ćute o aferi, ali s obzirom na to da je Aleks labilna, ne bi bilo ništa čudno da ona ispriča sve. Mislim da će Kiki tada da kaže da je ona luda i da sve laže - završava izvor Rijalitija.


Goran Doljančević

Kristijan nasrnuo na Anu Bulatović!

Kristijan Golubović napravio je opšti haos kada je Anu Bulatović gađao flašom, a zatim se u besu, preko stola, zaleteo na nju.
Njemu je zasmetalo to što ona nije poštovala pravilo sedenja za stolom, pa ju je opsovao i gađao flašom. Kada mu je Ana uzvratila, Kristijan se zaleteo preko stola na nju.
- Ležite kao položare, kazniće nas... Ne smeš da ležiš - prokomentarisao je Golubović, na šta mu je Bulatovićeva odgovorila da može da radi šta hoće jer će ona biti kažnjena, a ne on. Golubović se zatim zaleteo preko stola i došao do Ane, koju je polio vodom, ona mu je uzvratila uvredama, a obezbeđenje je odmah reagovalo zbog njihovog sukoba.

Zlata se loži na Kikija!

Zlata Petrović priznala je da joj je Kristijan Golubović super frajer i da samo zbog njega pomno prati "Zadrugu".
Pevačica je objasnila da joj njegova kriminalna prošlost uopšte ne smeta i da smatra da mu je svaka reč na mestu.
- Super se snalazi u rijalitiju i svaka reč mu je na mestu! Neka misli ko šta hoće, ali on je meni baš dobar frajer! Prva liga! O životu je učio čak i dok je bio u zatvoru, nije gubio vreme. Imao je tešku sudbinu, ali je sam birao svoj put. Zanimljivo mi je da ga slušam kada priča i gledam rijaliti najviše zbog njega - rekla je Zlata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srđan

16.12.2020 21:04

Svašta.