Otkriven još jedan razlog zbog kojeg je Marija napustila Zdrugu: Kulićeva sprema osvetu ovim učesnicima rijalitija!

Autor: Blic.rs

Zadruga

14.12.2020

19:38

Sin Miljane Kulić, Željko dobio je ovčije boginje, a kako ih neki od zadrugara nisu preležali, Marija je morala sa unukom da ode iz Bele kuće.

youtube.com/Zadruga Official

 

Marija Kulić

Međutim, vreme van "Zadruge" Marija je iskoristila da neke od učesnika ovog rijaliti šou-programa i tuži.

"Čim se smirila situacija sa Željkom i kada je shvatila da može da ga ostavi na nekoliko sati kod supruga Siniše, Marija je angažovala advokata kako bi se pozabavila tužbama protiv pojedinih zadrugara. Mnogo je bila besna kada je izašla i stalno je ponavljala: 'Neće proći nekažnjeno. Sud će sve rešiti. Neću dozvoliti da me vređa svako ko stigne i da stresiraju Miljanu. To joj posebno sada u ovom stanju ne treba', kaže naš izvor upućen u celu priču.

Marija navnodno nije žalila novac da angažuje advokata.

"Marija je impulsivna osoba i nije neko ko zna da kalkuliše. Svi su mislili da samo priča da će da tuži pojedine učesnike, ali kada je otišla kod advokata znali smo da se ne šali. Rekla je da ne razmišlja koliko će novca potrošiti na advokate, samo da izgura sve na čistac", kaže izvor.

Marija je vidno uznemirena potvrdila informacije.

youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

"Podnela sam dve kontratužbe u Miljanino ime, jedna ide Jovani Tomić Matoroj, a druga Marku Đedoviću. A podnela sam i tužbu protiv Kristijana Golubovića iz više razloga. Za uvrede koje je izrekao. Osim toga, dva puta je fizički nasrtao na mene, a Miljani je zbog njega oslabio sluh. Uzeo je tepsiju i lupao u nju pored Miljanine glave. Detetu i dalje pišti uho", kaže Marija Kulić, koja ističe da nije ishitreno postupila.

"Sve situacije sam ispravno procenila, kako sam mislila da će se dešavati tako se sada i dešava."

Po izkasku Marija je rekla da sve vreme provodi sa unukom. S obzirom na to da Miljanin tata, Siniša Kulić, ima problem sa pritiskom, pitali su Mariju kako on reaguje na ćerkino učešće u rijalitiju.

"Sekira se Siniša. Ali šta će. Sekiram se i ja kad od kuće gledam Miljanu, a ne mogu ništa da joj kažem. Lakše mi je kad sam tamo što se drugih tiče, mogu da odreagujem. Ona me svakako ne sluša", kaže Marija.

Komentari (0)

Loading