(FOTO) IZBACILI JE IZ ZADRUGE PA NAJSTRAŠNIJE OPLELA PO UČESNICIMA: Otkrila sve tajne Bele kuće!

Autor: Alo.rs

Zadruga

14.12.2020

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poštedela nikoga!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Ljiljana Stevanović Lili i Sanja Stanković borile su se da ostanu u Šimanovcima, ali se na kraju ispostavilo da bivša inspektorka nije imala nikakve šanse. Iako je Lili pobedila u igri i duplirali su joj se glasovi, dobila je samo devet odsto glasova, dok je Sanja imala čak 91 odsto.

Foto: instagram.com/ljiljanastevanovic_lily

Bilo mi je božanstveno, ali sam počela biti negativna. U Zadruzi mi je najviše falila ta neka higijena. Nadam se da sam malo smršala bar. Iskreno, u spotu sam bila grozna, nisam mogla sebe da gledam. U Zadruzi fali da imaš neku ljubav, Milica Kemez se jako vezala za mene, na primer. Rekla sam joj da prihvati istinu u vezi svoje sestre, bolje sada. Što se odnosa u kući tiče... Car mi je postao drag, on je pažljiv muškarac, Đole je takav, kao i Anđelo. Sanja je jedva čekala da izađem, da bi dovela Anđela u izolaciju, jer je jako zaljubljena - komentarisala je Lili.

- Bilo mi je božanstveno, ali sam počela biti negativna. U Zadruzi mi je najviše falila ta neka higijena. Nadam se da sam malo smršala bar. Iskreno, u spotu sam bila grozna, nisam mogla sebe da gledam. U Zadruzi fali da imaš neku ljubav, Milica Kemez se jako vezala za mene, na primer. Rekla sam joj da prihvati istinu u vezi svoje sestre, bolje sada. Što se odnosa u kući tiče... Car mi je postao drag, on je pažljiv muškarac, Đole je takav, kao i Anđelo. Sanja je jedva čekala da izađem, da bi dovela Anđela u izolaciju, jer je jako zaljubljena - komentarisala je Lili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džama

15.12.2020 11:56

Zašto u Zadruzi nije ispričala sve tajne Zadruge? Razočarala.