KIJA OPROSTILA LUNI SADA I ZVANIČNO! "Odslužila je svoju kaznu!" pa otkrila šta misli o njenoj trudnoći!

Autor: Skandal.rs

Zadruga

11.12.2020

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar nedavno je pričala o mnogim stvarima, a između ostalog dotakla se i Lune Đogani i njene trudnoće.

RepublikaFoto: youtube.com/FM Play/Zadruga Official

- Naravno da se radujem kad neko dete dolazi na svet i čestitam joj na trudnoći. Želim joj da sve prođe u najboljem redu i kako treba, da kucnem u drvo. Želim joj stvarno svu sreću - rekla je Kija.

Ona je otkrila i da li bi pre oprostila Luni ili Anabeli sve što su joj uradile.

- Naravno Luni, Anabeli nikada. Ja sam već rekla da je Luna jedna mlada devojka koja je već doživela previše linča, mnogo više nego što bi taj glavni akter trebalo da ima. Hajde da kažemo da je "odslužila" svoju kaznu i mislim da ne treba ona zbog toga svega da pati ceo život - iskreno je rekla pevačica.

- Mislim, ne treba niko da pati, ni ja, ni niko. Jer, kako se nastavlja linč prema njoj, i ja se podsećam svega toga, a stvarno želim da se sve to zaboravi i iskreno joj želim svu sreću - ispričala je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ognjen

12.12.2020 18:08

Treba prastati.