(VIDEO) AKO IMAJU NEKI CILJ.. Bivša zadrugarka otkrila aferu Janjuša i Maje, a sada ovo misli o njima!

Autor: Republika

Zadruga

10.12.2020

21:53

Oštra kao i uvek!

www.youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

U večerašnjem izdanju emisije "Pitam za druga" kod voditelja Kendija i Ivane Šopić na RED televiziji gostovala je bivša zadrugarka Miona Jovanović. Ona je otkrila da je zaljubljena, te da ima dečka i da uživa u životu nakon učešća u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi".

Kako je poznato, Miona je bila prva koja je razotkrila aferu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Ona je sada prokomentarisala njihov odnos, ali i otkrila i da li je ostala dobra sa Majom ili ne.

www.youtube/Zadruga Official
Miona Jovanović

- Ako imaju neki cilj, mogu da se svađaju i 10 meseci. Maja je takva osoba, ona može da tera, a Janjuš tu vaga. Ne čujemo se jer ja posle uvreda sa njene strane nemam želju da se čujem sa njom. Kada je bila emisija, pre toga, ona sa mnom sve super. Ona je takva, pokaje se, nema lošu dušu. Ali ne treba mi takva osoba u životu da se družimo. Rekla mi je da sam "Šatorska pevačica", vređala je, pričala kako lažem još dok smo bili u Zadruzi, a pred emisiju "Narod pita" napolju, ona sve slatko, lepo. Ne trebaju nam takve dvolične osobe - rekla je Miona.

 

 

 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Komentari (0)

Loading