(VIDEO) BORA SE PONOVO IZVINJAVAO ERMINI, A ONDA JE NASTAO POTPUNI HAOS! Zadrugari ga OŠTRO GA OSUDILI zbog rečnika!

Autor:

Zadruga

10.12.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili su kivni i na Sandru i Rialdu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora Santana

Tokom današnjef dana nastavljena je emisija "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je sva ona pitanja, koja je milionski auditorijum postavljao za zadrugare, pripremio za stanovnike Bele kuće. Nakon mnogih pitanja koja su ozbiljno pomrsila konce pojedinima, on je pročitao naredno. 

- Care, da li si svestan da si bolji sa Sanjom, nego sa Minom? - bilo je pitanje za Filipa Cara.

- Da, svestan sam - rekao je Car.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
FIlip Car

- Zašto sinoć niste stale u odbranu Ermine kada ju je Bora vređao, ili samo smete na Aleksandru da udarate? - bilo je pitanje za Rialdu Karahasanović i Sandru Rešić.

- Ja sa Borom neću da imam bilo kakav prisniji odnos, i ne želim da dozvolim sebi da kaže neke takve stvari meni. Ne znam šta sam tačno trebala da uradim - dodala je Rialda.

- Ja sam plakala sa Erminom, ona je iz besa njemu isto rekla neke stvari, ali ja nisam ućutala, ja sam svaki put vikala: "Boro, stani!" - dodala je Sandra, pa nastavila:

- Mi nismo skočili, i to je tačno. A ja sam razumela da advokat sve treba da piše, i zato se nisam uključivala. Moja je pogrešna reakcija bila - rekla je Sandra.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana

- Ja se opet izvinjavam, eto, rekao sam nekoliko puta, žao mi je što sam sve to rekao - počeo je Bora, a Ermina ga je prekinula:

- Nemaš ti meni šta da se izvinjavaš, ja strahujem za porodicu sada - dodala je Ermina.

- Mene je bilo sramota kada sam sve ovo čuo, a ljudi su ćutali. Konstantno se napadalo, a on je nju isponižavao najstrašnije - rekao je Lepi Mića.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Ermina Pašović

- Ja sam od Vuka tražio lek, bio sam ošamućen . Nikakve pretnje nikome ja nisam ispunio, niti sam se tukao niti bilo šta . Ne znam šta mi bi da to kažem, to je katastrofa i za svaku osudu - pravdao se Bora.

 

- Ermina izvini, ja nisam prišao odmah, nego kasnije. Ja sam mogao samo da ja nepromišljeno reagujem i da napravim sebi problem da sam prišao odmah. Ono su najgnusnije uvrede, boru treba da bude sramota . Reći izvini ništa ne znači, udario si najniže - dodao je Tomović.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading