DRAGANA MITAR ponovo solo, evo šta joj je EDO poručio!

Autor: Republika.rs

Zadruga

08.12.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomirenje na pomolu?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edo i Dragana

Pevačica i bivša zadrugarka Dragana Mitar nakon burne veze sa oženjenim Edisom Fetićem zabavljala se sa izvesnim Đorđem. Njihova veza trajala je nekoliko meseci, ali je i ona pukla.

Dragana je obrisala sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža, a onda i objasnila zbog čega je naprasno došlo do raskida:

-Jeste, istina je, raskinuli smo pre par dana… Pa, šta znam, raskinula sam malo da vidim kako je biti slobodan, zaboravila sam na to (smeh). Šalim se. Imali smo neke nesuglasice, nije išlo i jednostavno, razgovarali smo, mirnim putem sve rešili i odlučili da prekinemo. Naravno, ostali smo okej, u najboljim mogućim odnosima, što je najvažnije. Kao sporazumni razvod! Da sam se ovako s mužem razišla, bilo bi top - kaže Dragana za Pink.

 

Ovim povodom oglasio se i Edo sa kojim je Mitrovljeva bila u romansi tokom trajanja Zadruge, a kome je i upropastila brak:

-To nisam znao, čujem sad od vas.. Ja njoj želim dobro u svakom slučaju i uvek ću podržati njen odabir. Mislim da je ok da bude malo sama - rekao je Edo za Alo.rs

Da li će se bivši ljubavnici ipak ponovo upustiti u avanturu, ostaje da vidimo u narednim danima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading