Dragana Mitar dosad najiskrenija o kontroverznim zadrugarima: Vladimir je narcisoidan ljigavac, Edis je mnogo dobar čovek!

Autor:

Zadruga

08.12.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskreno o svima.

RepublikaFoto: eStock
Dragana Mitar i Vladimir Tomović

 

 

Dragana Mitar otpočela je novo životno poglavlje sa novim izabranikom Đorđem, a o tome da li se kaje zbog veze sa Edisom Fetićem pred milionima gledalaca, govori u intervjuu za Rijaliti, osvrćući se na afere Sanje i Anđela, natpise da je bila u vezi sa Nikolom Đorđevićem i brutalno iskreno govori o zadrugarkama koje su je napadale.

Vladimir Tomović je bio na granici da se potuče sa Lepim Mićom, a u jednom intervjuu istakla si da ti se Tomović zgadio. Da li misliš da je nasilnik?


- Prema ženama nije nasilnik. Znam samo za incidenti sa Aleksandrom Subotić. Generalno, rekla bih da je više zaštitnički nastrojen što se tiče žena, a što se tiče njega, nekako je nedefinisan i loš. Sa Mićom se svađa još od prošle godine. Verovatno se suzdržavao da ne nasrne na njega iz poštovanja prema njegovim godinama, ali dođe tamo momenat kada puknu i više niko ni od koga ne preza. Vladimir je ljigavac, voli uvek da se ubaci, misli da je nepobediv. Pun je sebe, narcisoidan, umišljen i proračunat. Pravi rijaliti-igrač.

Ako je Sanja bila dobra drugarica Teodori Džehverović, ružno je ako je imala nešto sa Anđelom

 


Lepi Mića verbalno ga je napao zato što smatra da nikada ne odbrani Zerinu Hećo pred drugima iako je muva.


- Smatram da, ako već muva Zerinu, onda bi trebalo da je štiti i brani. Na Edisa je skakao u trećoj sezoni, a ove sezone vidim da ne skače. Kad god uđe nova devojka, on joj se nabacuje jer zna da će da bude tema. Njega ima u svakoj priči, to je neverovatno, a samo zato što mu oni daju na važnosti. Mogu totalno da ga izbace iz priče.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo

Kako ti se čini Zerina Hećo u ovoj četvrtoj sezoni?


- Ona je ušla puna sebe, kao nedodirljiva. Ne mogu da verujem da ljudi zaboravljaju šta su radili u rijalitiju. OK, razumem da je zbog te bolest propatila i svašta prošla, ali ne volim kad drugima soli pamet, napada neke, a nije ni ona svetica. Pojavila se njena fotografija na kojoj je gola i u pripitom stanju ili pod lekovima, ja to ne znam, meni je pričala da ja, kao majka, ne bi trebalo da dozvolim neke stvari, a eto neka pogledaju prvo svoje dvorište. Ja mogu biti i ovakva i onakva, ali ima i gorih, samo što su prikrivene.


Koja zadrugarka je antipatičnija - Paula ili Rialda?


- Što se tiče Paule, ona mi deluje kao dobrica. Lunu su razapinjali, mene isto. Sada čujem za Rialdu da je imala bivšeg muža, koji ju je finansirao, ulagao u nju, živeo sa njom. Mene su osuđivali kada sam imala muža, koji je sve to isto za mene radio. Bila sam za njih sponzoruša, ovakva, onakva. Sve se priče ponavljaju. Čak i Majina priča sa Jovicom i Alenom me podseća na moj slučaj, a mene su najstrašnije ukanalili.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Paula Hublin


Da li bi Taru Simov nazvala provokatorom?


- Tara je meni bleskasta, ja nju volim i ima taj neki tinejdžerski bunt. Mislim da joj nije bila potrebna veza sa Čorbom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov


Kako bi prokomentarisala aferu Sanje i Anđela?


- Ako je Sanja bila dobra drugarica Teodori Džehverović, ružno je imati bilo šta sa momcima svojih drugarica, za nju to nije trebalo da postoji. I Sanju više ne razumem, mislim da se ovoga puta baš pogubila. Ako su ona i Anđelo nešto imali, on to verovatno neće otkriti, a ona bi trebalo da stavi prst na čelo i zapita se da li je normalna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković i Anđelo Ranković


Da li na kraju možeš da kažeš za Edisa da je dobar čovek?


- Mogu da kažem da je dobar čovek. Nekako je sve to sada iza mene i trebalo je sve to da bude malo drugačije, ali šta da radimo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis Fetić


 

 

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official

Ne podržavam Majinu prevaru sa Alenom

Kako komentarišeš to što je Maja započela vezu sa Alenom dok je planirala brak sa Jovicom Putnikovićem?
- Jovica i ona su imali neku priču, on je nju podržao, ona je napolju imala ljubav, nije bilo nikakvog nasilja niti scena. Ja to ne mogu da podržim, mada, tamo su i blagi prema njoj što se osuđivanja tiče. Mene su razapinjali. Vidim da su svi ove sezona veoma blaži ili im je mrsko da komentarišu. U ovoj "Zadruzi" niko mi nije moralan, svi imaju neke repove iz prošlosti, samo se ne forsiraju toliko. Moj život su raskopali uzduž i popreko. Ovde se nešto prikriva i ne daje se akcenat na bitne stvari. Po tom pitanju sam izrešetana prošle sezone.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

 Sa Nikolom nisam bila ni u kakvoj aferi

Šta misliš o Nikoli Đorđeviću, s obzirom na to da te spajaju sa njim?
- Nikolu sam upoznala prošle godine, snimila sam sa njim spot pre ulaska u rijaliti. Moj prijatelj Damir mi je predložio da imam manekena u spotu, rekao mi je za Nikolu i predložio mi ideju za scene na motoru sa Nikolom u kadru, a ja sam pristala na to. Nisam imala ni pojma ko je on. Nikola i ja nismo progovorili ni svega pet rečenica niti imali aferu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Višnja

08.12.2020 14:07

Ko normalan veruje nemoralnoj švalerki Dragani Mitar?