(VIDEO) DUŠKO TOŠIĆ PRETIO KRISTIJANU?! Nakon skandala rešio da se žestoko obračuna i zaštiti suprugu? - SKAKAO SI JOJ PO SI*AMA!

Autor:

Zadruga

07.12.2020

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok otkriće!

RepublikaFoto: Printscreen

U toku jučerašnjeg dana zadrugari su se izolovali u balu i pričali na brojne teme, a posbno se istakao trenutak u kom Marko Đedović govori Kristijanu Goluboviću detalje o odnosu pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa.

Zadrugar je pričao o navodnom snimku Dive dok razvlači svoj polni organ kako bi čestitala fudbaleru rođendan.

- Poslaću ti sve kada izađemo. P*zdu razvlači... Glupača, samo je snimala p*zdu i krene da okreće telefon i uhvati facu u poslednjoj sekundi - pričao je Đedović začuđenom Goluboviću.

- Nema, to je dno dna - uzvratio je Kristijan.

Marko je detaljno prepričavao poruke koje je pevačica navodno slala Vranješu.

- Je li ona i dalje u braku? - pitao je zapanjeni Golubović.

 
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Promo foto

Kristijan je nakon Đedovića ispričao svoje, navodno, iskustvo sa pevačicom i njenim suprugom. Zadrugar je tvrdio kako mu je pretio Karleušin suprug Duško Tošić.

- Dobar dan, je li to Kristijan? Ja kažem: "Da! Ko je to?" A on odgovara: Ovde Duško - govorio je Golubović, pa nastavio:

- Ti si za moju suprugu govorio da si joj skakao po s*sama - prepričavao je Kristijan detalje navodnog razgovora sa Tošićem.

Detalje pogledajte u snimku ispod teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading