ANA KORAĆ ODGOVORILA TAKIJU: Molio si me za fotografiju, Marinkovići su moji najveći fanovi!

Autor: Alo, Republika.rs

Zadruga

05.12.2020

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije im ostala dužna.

RepublikaFoto: eStock
Ana Korać

Poslednjih dana podigla se velika prašina između Ane Korać s jedne i Maje Marinković i njenog oca Takija sa druge strane. Sada je njihovo javno prepucavanje nastavlja.

 Na društvenoj mreži Instagram Ana Korać objavila je fotografiju na kojoj se nalazi zajedno sa Majinim ocem Takijem, a zatim i istakla kako su njih dvoje njeni fanovi.

Foto: instagram.com/ana_korac

 

 

 

-Stvarno ne znam šta ovaj lažljivi morž hoće više od mene. Nije ti dosta što ti lažeš, nego si tako vaspitao ćerku, ali sam shvatila da si i ti moj vatreni fan što dokazuje ova slika gde si me molio da se slikamo. Ja bih vam poručila da idete zajedno na lečenje od Ane Korać. To mora da je neka porodična prenosiva bolest. Ko će ga znati. A to što ste zajedno pričali moraćete i da dokažete uskoro na sudu, taman eto vam prilike da me opet zamolite za jednu sliku. Naravno, ja sam uvek fina prema tako vatrenim fanovima - napisala je Ana Korać na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading