OGLASILA SE PORODICA ZADRUGARA KOJI JE DOŽIVEO PSIHIČKO ZLOSTAVLJANJE! Tresemo se, ne možemo da se smirimo: UDARIO JE NA NJU, A ONA JE U KRITIČNOM STANJU!

Autor:

Zadruga

05.12.2020

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je rat!

RepublikaFoto: Printskrin

Naime, rano jutros Bora Santana nikad žešće napao Nenada Lazića Necu, što je kod njega izazvalo lavinu emocija, jecao je i ridao na sav glas pa je pobegao iz Bele kuće i otišao u prostoriju iz koje se emituju radio emisije.

Taj napad je bio toliko brutalan, da se slobodno može reći da je doživeo klasično psihičko zlostavljanje od strane Santane, koje je do te mere uzbudilo njegovu porodicu te su se vidno uznemireni zbog pretnji i vređanja Nenada Lazića i njegove rodbine, oglasili za portal Republika.rs i urnisali Boru Santanu.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Ovo je neizdrživo, najviše sam bila protiv Necinog ulaska u Zadrugu i govorila mu kako će imati i drugih prilika u životu, ali njegova prevelika želja je pobedila i pustila sam ga tamo, pustila sam da njegovu inteligenciju dovode u pitanju neki ludi koji nisu završili ni srednji školu a kamo li fakultet. Bora Santana, stvarnost, nekulturna i nevaspitana osoba, koja sebe žali kako je izgubio Majku, što je strašno ali izgleda nema ni malo saosećanja za druge ljude... Dečko ima neke komplekse i frustracije pa je to razlog njegovog ponašanja, sa svojim kočijaškim jezikom je sebe duboko zakopao! - kaže Necina majka Julijana za Republiku i kroz jecaj u glasu nastavlja:

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Vladimir Tomović je lepo rekao da Neci Bora nikako ne može biti prijatelj, a Necina burna reakcija prema Vladimiru Tomoviću je bila nagovor Bore Santane. Neca je osoba koja se nije odvajala od brata, i za ova 3 meseca Neca je sigurno i dalje pod tim nekim stresom zbog toga, pa smatra Boru bratom i zato ga je previše zgotivio i plače zbog toga, Neca nikada nije psovao u životu. Ali je zbog Borine drskosti morao tako da mu odgovori! Ne moze Bora da priča laži o njegovoj porodici, a ja moli da mu govori o obrazovanosti! Ja sam spremna da pokažem sve diplome i dostignuća koje je Neca ostvario u toku školovanja! Sigurna sam u jedno a to je da će posle zadruge Neca završiti fakultet i dati sve ispite - kaže naša sagovornica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Bora ne može da vređa Necinu porodicu i da priča laži o njoj jer je ne poznaje.. Ne može da psuje Necinu bolesnu baku koja je ovih dana preživela još jednu operaciju i trenutno je u kritičnom stanju. Svaka druga reč bori je psovka i u većina slučajeva psuje mene rečima:Jebem ti mater. Bora je izgleda previše iskopleksitan zbog toga što Necu u zadruzi vole svi I dostiže veću popularnost, pa se gura preko njega, naziva ga pederom i ponižava ga. Dosta sam se nervirala i nerviram se i dalje dok vam pišem ovo!

 

 


Dok se na sve ovo nadovezao zadrugarovm brat Predrag Lazić koji je na sve ovo imao samo ovo da kaže:

- Bora je pre ulaska bio previše dosadan i naporan! Stalno se raspitivao za Necu, nadam se da će Neca promeniti društvo! Ponaša se kao ološ, drugačije bi bilo da sam ja uz njega tamo, niko ne bi mogao na žulj da mu stane, a kamoli on. Neca je takav jer mu falim ja, mi smo zajedno najjači - kaže on.

Pogledajte snimak koji je izazvao izazvao žestok haos:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading