Golubović nikad suroviji prema Kulićima: Marija i Siniša treba da se obese, da mi je Miljana ćerka, pucao bih sebi u glavu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović uvek je transparentan i mišljenje iznosi bez dlake na jeziku pred svima za crnim stolom, ma kakvo ono bilo. Tako je i ovoga puta udario po familiji Kulić, te zaprepastio sve prisutne kada je rekao da bi roditelji Miljane Kulić trebalo da se samosahrane zbog ćerke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Naime, tokom preksinoćne emisije "Gledanje klipova" na jednom videu koji je pušten zadrugarima, akterka je bila Miljana, koja se raspravljala sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom zbog druge trudnoće sa njim. Kiki je ovo odmah osudio i najstrašnije izvređao porodicu Kulić.

Kristijan: Ja sam pričao malo sa Zolom, oni se sprdaju i sutra će njen sin Željko da je gleda u ovakvim akcijama u maminom krevetu, to je katastrofalno, ne znam šta će im reći Marija kada dođe. Miljana je depresivna, luda, sve se smeje i plače u isto vreme. Neka je njenima bog u pomoći s njom. Ja mislim da je njihova sudbina da se obese zbog nje. Žao mi je najviše Siniše i Marije šta su stvorili od ćerke. Od bolesnog deteta su stvorili još goru osobu, a što je najgore od svega, oni zarađuju na konto nje, kojoj spasa nema. Da sam na njihovom mestu, ja bi se upucao u glavu pištoljem da ne gledam nesreću koju Miljana pravi. Ona pravi decu iz zajebancije, a posle ih ubija, bog će je kazniti. Ko zna kakve sve boleštine ima. Ona se ponosi time što je rijaliti-star, uživela se devojka u imaginarni svet, seksa se pred kamerama, a napolju ima sina, koji raste. Ona ne razmišlja da njega uskoro čeka pakao. Željka ima da bude blam šta mu je mama radila. Žalosno, samo to mogu da dodam.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Miljana sa majkom i ocem

Miljana: I tvoja deca će da gledaju video kako tatu hapse u crkvi zbog droge. Ima da ih bude sramota šta je tata radio po zatvorima.

Kristijan: Bolje je biti u zatvoru nego se prostituisati i bacati decu u smeće. Ali ti si bolesna, imaš težak poremećaj, ne možeš da skapiraš neke stvari i koliko je ozbiljno to što ti radiš.

Podsećamo da je Miljana zatrudnela sa Zolom i da je u prvi mah htela da abortira, ali se nakon toga predomislila i sada želi da rodi Čoliću dete. Veliki protivnik te trudnoće su Kulićkini roditelji, koji je teraju na kiretažu.

Kemezova se odrekla sestre Mirele, a ova je smešta na psihijatriju

Milica Kemez ustala je za crnim stolom da bi prokomentarisala aferu sestre Mirele Kemez i Bore Santane, te je poručila da ih se javno odriče. Ona nije mogla da podnese činjenicu da je njena rođena sestra imala nešto da njenim bivšim dečkom.

- Javno kažem, neka mi se ne obraćaju ni moja sestra ni Bora! Odričem se moje sestre! Što ste hteli, dobili ste, popušite mi ku*ac svi, i to je to! Nemoj da si mi se obratila u životu - rekla je Milica.

Nakon javnog odricanja njena sestra Mirela se oglasila i priznala da je njena sestra psihički nestabilna:

- Jedini razlog mog kontakta sa Borom pre ulaska u rijaliti bio je moja molba njemu da se ne svađaju previše jer sam znala da je krhka i nestabilna. Teško sam podnela njeno učešće u prethodnoj sezoni i sada sam jednako zabrinuta za nju. Napominjem da mi je žao što me se sestra javno odrekla jer, osim mene, nema nikog bližeg, kao ni ja, ali svakako, kad izađe, opet ću joj pomoći da se psihički stabilizuje jer mi je sestra i nije ona kriva što je bolesna, već trauma celokupne životne situacije. Smestiću je u bolnicu, nikad nije bila stabilna u glavi.

Maja: Janjuš je je*ao Aleksandru dva puta nakon jedne slave!

Maja Marinković otkrila je kako su Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević Janjuš imali seks posle slave na kojoj su se zajedno našli.

- Meni je drug rekao da su oni zajedno bili na večeri i da se imali seks. Oni su bili kombinacija, videla sam snimke kako se ona sređuje i govori da ide sa Janjušem na večeru, to mi je pokazao moj drug - rekla je Maja, a Aleksandra se umešala.

- Mene Janjuš nikad nije muvao. On i ja se znamo od te slave. Tu smo se upoznali i počeli da se čujemo - rekla je ona, a Janjuš je urlao: - Ja Aleks znam, ona je sestra moje jako dobre drugarice, znam joj čak i majku iz Prijepolja. Maja ne može očima da vidi Aleks. Ona nju mrzi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

24.02.2021 06:02

Najsmesnije je kada ovaj nekome drzi pridike.