Kulićkina konačna odluka o trudnoći se ne sviđa njenoj majci: Miljani neću dati da rodi Zolino dete, ide na kiretažu i tačka

Autor: Goran DOLJANČEVIĆ

Zadruga

04.12.2020

05:15

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola priznali su da su za to da ona ipak rodi bebu, što majka Marija i otac Siniša Kulić ne žele da čuju. Iako se spekulisalo da starleta ide na abortus i da ni u ludilu ne želi dete, sve se promenilo preko noći.

youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Tokom gostovanja u radio Amneziji oni su se složili da će otići kod lekara da bi ustanovila da je sve u redu.

Miljana: Želim da on ide sa mnom kod ginekologa jer želim da on sve čuje svojim ušima. Jer ne želim da bude da ja posle izmišljam.

Zola: Nadam se da sa Marijom neće biti one tenzije, ja ne želim da joj otežavam i da ulazim u neke sukobe. Ne želim da Miljana proživljava ono što je već bilo. Da li ćeš ići na kiretažu kada se vrati Marija? Ja sam spreman da budem otac, to dete neće ostati bez mene.

Miljana: Odlučiću sama o tome šta će se desiti s detetom. Sigurna sam da mogu roditi bebu i hoću! Neću pitati mamu, ovo je moja konačna odluka.

youtube.com/printscreen
Zola i Miljana

Zola: Ja znam kakav odnos imate vas dve, toga se i plašim, a nedajbože da se desi da ona ode na kiretažu. Ja tu neću biti, neću dozvoliti.

Nakon konačne Miljanine odluke da rodi Zolino dete pozvali smo Mariju Kulić, koja je siktala preko telefona, pa je za Srpski telegraf izjavila:

- Ne želimo ni Siniša ni ja da čujemo za to da beba dođe na svet. Oboje smo besni, a njemu je čak i pozlilo od muke. Nema govora o tome da ona rodi to dete. Ona ima sina kod kuće. Ako bude išla protiv nas, neće videti Željka, pa nek rađa dete tom ološu i kockaru. Neka zaboravi na nas. Ona hoće da joj otac umre zbog toga što mu priređuje? Ide na kiretažu i tačka, nema šta ona da se pita za to jer ne zna šta radi. Vidite da lako začne dete. Može da ostane trudna kad god hoće. Bruka i sramota šta tamo radi. Nema kontrole kad nisam tamo. Sramoti ovo jadno moje unuče. Otac više neće da je vidi.

Zola iz osvete kresnuo Miljanu u Marijinom krevetu!

Miljana i Zola imali su seks u krevetu njene majke Marije, ali obećali su da će promeniti posteljinu kada bude trebalo da se vrati u "Zadrugu 4". Pitanje gledalaca bilo je upućeno kontroverznom paru, a ticalo se seksa koji imaju u apartmanu.

- Da li mislite da će Marija želeti da spava u krevetu gde ste vi imali odnose - glasilo je pitanje.

- To je normalno u vezi, sada neću da silazim s one stvari. Ispod pokrivača se ništa ne vidi. Taj krevet ima dve posteljine i ja ću ih zameniti pre nego što mama bude došla. To jeste Marijin krevet, ali mi spavamo na posteljini, ja ću je oprati na 90 stepeni i 1.000 obrtaja. A gde da imamo seks? Moja majka nije bolesna osoba da gleda dok imam seks - rekla je Miljana.

- Ona se opterećuje svim pitanjima, šta te briga. Nismo više od tri puta imali. Boli me ku*ac šta će Marija misliti - rekao je Zola, na šta se nadovezala Sandra Rešić:

- Pitanje je da li će Marija uopšte i ući u apartman, a na krevet sigurno neće sesti. Ona sada čupa kosu. Miljana i Zola ne shvataju taj momenat, ona već ima jedno dete. Kako misliš da izgledaš dok imate ozbiljan problem, a vi se je*ete?

Komentari (1)

Loading