(HOT FOTO) PUČE JOŠ JEDAN BRAK?! KRISTIJAN IZVAĆARIO MAJU MARINKOVIĆ ZA MEDALJU, a onda krenuo da je uhvati DOLE - JANJUŠ IZGOREO OD MUKE!

Autor:

Zadruga

03.12.2020

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puče brak!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković glavni su akteri drame u toku sinoćne emisije. Ovo dvoje ljubavnika, nikako ne mogu da nađu zajednički jezik. Nekoliko puta su se mirili, ali ta stanja primirja među njima su kratkog veka.

Maja je sinoć optužila Janjuša da je ponižava, a većina zadrugara je stala na njenu stranu, kao i Kristijan koji smatra da Maja voli Janjuša, kao i da se on ne ponaša prema njojh onako kako je zaslužila.

Zatim se javio Tomović koji je rekao da Janjuš treba da izabere suprugu jer je ona žena "bez mrlja", za razliku od Maje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Na kraju je Maja neutešno plakala, a Kristijan ju je tešio.

- J*bo te koliko ona njega voli, nije fer - rekao je Kristijan, dodirujući Maju po golim butinama veoma senzualno, što je prilično nepirmereno delovalo.

 

Maja to nije primetila zaokupljena svojim problemima.

- Zašto to radiš, zbog čega, pričaš jedno, drugo radiš - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading