Taki Marinković otvorio dušu, pa izneo prljav veš o Ani Korać, OTKRIO da je radila kod njega!? Starleta NEĆE BITI DOBRO NAKOG OVOGA!

Autor: Alo, Republika.rs

Zadruga

02.12.2020

15:08

Stao u ćerkinu odbranu!

youtube.com/Zadruga Official
Taki Marinković

Radomir Marinković Taki, otac kontroverzne aktuelne i bivše zadrugarke Maje Marinković, u ekskluzivnom intervjuu za „Alo!“ otkrio je ono što nikada ranije nije - zašto pojedine učesnice rijalitija napadaju njegovu ćerku, zašto je mrze, zbog čega su na nju ljubomorne... Dotakao se i turbulentnog odnosa Maje i Marka Janjuševića Janjuša, ali i pozadine sukoba Ane Korać i njegove jedinice.

- Ana Korać stalno daje nekakve izjave po novinama i pljuje moju ćerku, na koju je očigledno ljubomorna, iako ona priča da je obrnuto. Ona je radila u mom striptiz baru pre desetak godina. Prodavala je piće, koktele... Naravno, tada nije izgledala kao danas, nije imala nijednu operaciju, ali ja je se sećam, a sećaju je se i moji zaposleni - rekao je Taki za domaće medije i dodao da se Koraćeva toga očigledno stidi, čim to nikada nije priznala. Anine tužbe protiv njega zbog ovog priznanja se, kako kaže, ne plaši jer poseduje dokaze.

youtube.com/RTVPinkOfficial
Ana Korać

- Stojim iza svega što izjavim. Da je radila kod mene, postoje dokazi, kao i ljudi koji to mogu da posvedoče - kaže on.

Takođe, osim Ane, koju je na neki način, kako kaže, izdržavao, razočarale su ga i ostale Majine drugarice. Prva među njima je Dragana Mitar, koja je u javnosti izjavljivala da je Marinkovićeva patološki ljubomorna, da je uhodila Janjuša napolju, te da joj je potrebna stručna pomoć, koju joj je ona nesebično nudila.

e-stock/D. MILENKOVIĆ
Dragana Mitar

- Ma to su sve kurvetine, ja da vam kažem. Kad bih pričao sve što znam, ne bi ih oprali ni Dunav ni Sava - kaže Taki, te dodaje da se on bavi isključivo svojim detetom.

- Ja sam oboleo zbog Maje. Znao sam da će se pomiriti sa ovim, ne znam više ni kako da ga nazovem. Znao sam zato što znam koliko ga voli. Bojao sam se sve vreme toga, i evo... Sada dok je gledam u nervnim rastrojstvima, kako se ponaša i ponižava, dođe mi da preskočim ogradu, polupam televizor... Ne znam ni sam šta da radim - kaže Taki. Iako nije ponosan na Majine postupke i ne odobrava ih, kaže, ne može da je se odrekne.

www.youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

- Ne mogu, jer nemam nikog drugog. Ona je meni sve. Jedino moje dete. Kakva je, takva je. Ja ne mogu da joj okrenem leđa nikada - kaže Taki.

 

- Ne sviđa mi se ni to što pije alkohol, jer kad popije, pravi sranja. Ja nikada u životu nisam popio ni kap alkohola, nisam zapalio cigaretu, nisam probao drogu. Nikada nijedan porok nisam imao. A eto, ona... Povukla je na dedu - rekao je za kraj kroz smeh Majin tata Taki.

 

 

Komentari (0)

Loading