(VIDEO) ŠOK! ISPLIVALO sve o Zerininoj AFERI sa Rialdinim bivšim MUŽEM! Otkriveni i SADRŽAJ PORUKA!

Autor:

Zadruga

02.12.2020

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije znao!

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Zerina i Rialda

Zerina Hećo legla je kod Vladimira Tomovića, te je on odlučio da ispita do detalja njen odnos sa bivšim mužem Rialde Karahasanović.

- Što pominju tebe i Rialdinog bivšeg muža? - upitao je Tomović.

- U kom kontekstu? Nemoj da me zaj*bavaš! Ja čoveka znam, ali nikad ništa nismo imali! Rialda, u kakvom kontekstu pominju tvog muža i mene? - bila je šokirana Zerina.

- Pa, bilo je tu... - rekla je Rialda.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Rialda, Zerina i Vladimir

- Ja sam čula da ste imali s*ks! - ubacio se Vladimir.

- Ja sam našla tvoje poruke i broj kod Alije, to je bilo 2017. Ne znam za s*ks, ali da je nešto bilo - da. Ja sam tada bila na turneji i zvala me je tvoja sestra - otkrila je Rialda.

- On je meni pisao poruke, ali to da smo imali s*ks, to nije istina - tvrdila je Zerina.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Zerina i Tomović

- Kada je mene zvala tvoja sestra, tada vi niste pričale, ja sam tada ušla na tvoj profil, ja nisam ni znala o kome se radi. Ja znam iz tih poruka, uzela sam listing, pa zbog slike sa Vajbera sam videla da si to ti. Ali sam mislila da ti to znaš - dodala je pevačica.

- Lik se javljao svim devojkama i pričao o njoj, ne vucite me za jezik da pričam neke stvari. Lik je kreten i završena priča, idiot! Pričao je svoju verziju priče. Taj lik je pisao isključivo o tebi, ako si već čitala poruke, ali ja to znam i pre tebe, i celi grad, da se razumemo, a moj broj telefona sigurno nije imao - odbrusila je Zerina.

 

- On je sam rekao da je imao kontakt sa ribama, tu ih je bilo više, nije spominjao tvoje ime - uzvratila je Karahasanovićeva.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading