(VIDEO) ŠIKLJALA MI JE KRV IZ GLAVE KAD ME JE UDARILA! Nikola otkrio ŠOK DETALJE njegove i Sanjine veze, NIŠTA NIJE SAKRIO!

Autor:

Zadruga

02.12.2020

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Nikola Đođević i Sanja Vučić

Nikola Đorđević, bivši dečko Sanje Vučić, otišao je sa žurke i došao do Bele kuće, gde su ga ispitivali Vladimir Tomović i Mina Vrbaški.

Vladimira je zanimalo zbog čega je Sanja Vučić, članica popularne grupe "Hurricane" zavšrila sa njim, a on je ispričao i druge detalje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nikola, Tomović, Zola i Alen

- Smetalo joj je što sam išao u društvo drugih žena. Videla je dva-tri puta drugu devojku na motoru - govorio je Nikola, pa otkrio kako su se upoznali.

- Sanja mi je na ulici prišla, rekla da ima dečka i da ne mislim da ima loše namere. Navukla šorts, čupava, nosi kese. Dolazi kod zgrade. Pita me koje sam godište, ja rekoh 93. Dva i po meseca nije znala koje sam godište. Provalila je kad nas je zaustavila murija. A znaš kakva je ona, odmah plane, trenira boks, potučemo se. Krknula me je u glavu, šikljala mi je krv, znaš kakva je kad se iznervira - dodao je on.

RepublikaFoto: Promo foto
Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić

- Kako je raskinula sa tim momkom? - pitao je Vladimir.

- Već je to bilo gotovo - odgovorio je Đorđević.

- A mala Ksenija? - pitao je Vladimir. - Ona ima dečka - odgovorio je Nikola. - A Ivana? Ovde pričaju da je imala operacije - nastavio je Tomović.

 

 

 

- Ona je radila jagodice, nos, bradu... - govorio je Đorđević.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading