ŠOKČINA! Panić ne bira način da dođe do para: Toma terao Nadeždu da za pare ima se*s sa muškarcima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić nagovarao je nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić da postane elitna prostitutka da bi zaradila pare za život njega i sina Longa, saznaje Rijaliti!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelni učesnik "Zadruge 4" pobegao je glavom bez obzira od obaveza koje ima prema bebi, ali i od celokupne situacije s virusom koja vlada, kako u svetu tako i kod nas. Kada je video da nema načina da zaradi, a ponestaje i to malo crkavice što ima, maneken je postao beskrupulozna životinja i terao je pevačicu da se bavi najstarijim zanatom da on ne bi morao da ulazi u "Zadrugu".

- Toma Panić je od finog mršavka, dečka koji je držao do sebe i vodio računa o ugledu, kako svom tako i svoje porodice, postao neko koga više ni rođena majka ne prepoznaje. U "Zadruzi 1" je pokazao da je spreman na sve i da mu obraz više ništa ne znači. Smuvao se sa Minom Vrbaški i sve ih osramotio. Kola su krenula nizbrdo i on više nema kompas. Niko ga od njegovih neće jer je on sraman. Kod Nadežde u Valjevu je našao utočište. Našao je dom za sebe tako poročnog i lošeg. Ti ljudi su mu dali sve što su mogli. Nadeždina majka je radila i za njega i za ćerku, sve zbog unuka, koji je mali i bolestan - kaže pevačicina drugarica koja je upućena u sva dešavanja između ovog kontroverznog para, pa otkriva užasne detalje.

 

 Vidiš da ti nude pare po Instagramu. Što da to ne iskoristimo. Odradiš dva, tri seksa i živimo mesec dana od toga, pričao je Panić

RepublikaFoto: instagram.com/iamtomapanic

- Taj Toma je džukac i zlo kakvog nigde nema, tu hladnokrvnost nigde niste videli. On je Nadeždi obećavao kule i gradove. Govorio joj je da ima prijatelje u Americi i da će oni tamo da žive sa sinom Longom. Euforija je prestajala zajedno sa nestankom para. Toma nije imao ni za cigarete, a kamoli za pelene i ostalo što bebi treba. Onda je počeo psihički da maltretira Nadeždu. "Ljubavi, ti jedina možeš da nas izvučeš iz sranja. I mene i tebe i našeg Longa. Zgodna si i imaš te silikone. Vidiš da ti nude pare po Instagramu. Što da to ne iskoristimo. Odradiš dva, tri seksa i živimo mesec dana od toga. Pa kad se pročuje, biće još više posla. Mi se volimo, ali džaba kad nemamo para, kad je stomak gladan, nestaje ljubav", predložio je on - kaže naš izvor koji je i sam bio u šoku kada mu je bivša zadrugarka ovo ispričala. Kaže da je napravila haos. Nije bilo govora o tome da postane prostitutka.

RepublikaFoto: instagram.com/iamtomapanic

- Nadežda je tada odlepila. Tu noć je slomila sve po kući. Majka i otac su je jedva smirili da ga ne ubije. Kada je i njima rekla šta se dešava, oni su odlepili. "Dripac me tera da se je*em za pare. Da budem elitna kurva. Da se brukam pred svetom. Dosta sam se obrukala u "Zadruzi". Dosta će moje dete da trpi moje posledice ludosti. Pa još da mu majka bude kurva. Malo je što se za oca priča da je peder i narkoman. Ma glavu ću da mu odsečem", jaukala je ona. On je tada odlučio da uđe u "Zadrugu 4", gde joj je obećao da će zaraditi super pare za život sina Longa i nje. Svi znamo da ju je prevario tamo - završava izvor Rijalitija.


Nadežda: Zakonski ću zabraniti Tomi da me spominje!

Nadežda Biljić vodi rat preko medija sa nevenčanim suprugom Tomom Panićem, koji se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga", a koji ju je u istom prevario sa Paulom Hublin.
- Da sam htela da mu use*em boravak, mnogo bih drugačije postupila. Ti si se snašao za svoj opstanak, pa si je*o. Posle te je peklo dok pišaš, još malo i dobićete papir zabrane pominjanja mog i detetovog imena. Sram te bilo, klošaru. Idi traži poziv sa mamicom da joj se žališ kako te maltretiram, a honorar ću ti uzeti preko suda jer mi u kuću nećeš ući - napisala je Nadežda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Zerina i Toma zaratili!

Zerina Hećo i Toma Panić objavili su rat jedno drugom čim je ona opet ušla u "Zadrugu".
On je nju nazvao droljom, a ona njemu sasula u lice sve što je uradio Nadeždi Biljić.
- Halo, ostavio si ženu i bebu kod kuće, sada se pravdaš. Nemoj meni o moralu. Došao si na televiziju da varaš ženu, a ovo što si rekao za mene da sam se šišala jer sam luda ćeš da platiš - brecnula se Zerina.
- Moralna si drolja - odgovorio je Toma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading