ŠOKANTNO! Otkriveno koji muškarac finansira Anu Korać, a nije David?!

Autor:

Zadruga

30.11.2020

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica Zadruge, Ana Korać je pre par sati izbacila na svom Instagram storiju snimak iz luksuznog automobila, a ono što je zanimljivo je da taj automobil ne vozi David nego neki drugi muškarac.

RepublikaFoto: youtube.com/RTVPinkOfficial

Međutim, nakon tog snimka, usledio je korak, koji je načinio partner koji ju je vozio. On je objavio identične kese sa luksuznim i skupim stvarima, koji se takođe svakodnevno mogu videti kod Ane Korać.

Ono što je zapalo za oko i sve baca u razmišljanje je to, da li upravo ovaj momak kupuje i poklanja Koraćevoj mnoštvo skupocenih poklona, ili je u pitanju puko hvalisanje i slučajnost.

Na Instagram profilu pomenutog gospodina, može se primetiti druženja sa raznim osoba iz javnog sveta, tako da je možda u pitanju još jedno prijateljstvo.

 

Podsetimo, Ana je nedavno kupila skupoceni automobil, za koji se još uvek ne zna, da li je poklon jače polovine ili je ona sama iskeširala ovu besnu mašinu.

Ono poznato je to, da je Koraćeva kupila auto kod S.L, i da je on njen i Davidov prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading