NINA ĐOGANI OTKRILA UŽASNU TAJNU: Prošla sam PAKAO kad su moji bili u rijalitiju, TUKLI SU ME, imala sam probleme i u školi!

Autor: Republika.rs

Zadruga

30.11.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorila dušu.

RepublikaFoto: instagram/djogani_nina
Nina Đoganii

Članovi porodice Đogani godinama učestvuju u rijaliti programima. Jedina koja nije zakoračila u rijaliti jeste Nina Đogani, a čini se da je njoj upravo bilo i najteže u celoj situaciji.

Lunina mlađa sestra jeste stekla veliku popularnost zbog toga što je njena porodica deo veoma gledanog rijaliti programa, međutim, susrela se i sa užasnim stvarima. Sada je prvi put otvoreno o tome i govorila.

 

 

 

Naime Nina Đogani  putem svog Instagrama imala kratak video u kojem je rekla da su je maltretirali, čak i fizički dok su Luna, Gagi i Anabela bili deo Zadruge: 

- Preživela sam pakao zbog toga. U školi nisam toliko, ali me nisu voleli nastavnici. Tukli su me u jednom kraju u Beogradu zbog Zadruge, pre tri godine. Udarali su me - rekla je Nina i šokirala pratioce.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.