(VIDEO) Meni su Ena i Kruna na PRVOM MESTU, ti me teraš na se*s! Janjuš čuo sve što mu je trebalo, pa saopštio Maji kako stoje stvar!

Autor:

Zadruga

30.11.2020

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razgovor je trajao dugo.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

Došlo je vreme za povratak Marka Janjuševića Janjuša na imanje, a on je jedva dočekao da ode kod Maje Marinković, kako bi joj prepričao šta je video i čuo, a dešavalo se tokom njegovog odsustva.

- Iskreno da ti kažem... - počeo je Janjuš.

- Volim te - prekinula ga je Maja.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

- Slušao sam sve, i jedino dobro što si rekla jeste da sam dobar otac. Čujem sa Miljanom pričaš, rekla si joj da smo imali se*s. A znaš da ti hoćeš to na silu, a ja te teram iz kreveta... Pravo da ti kažem, nisam mogao da izdržim da neko plače zbog mene, a samim tim sam ja kriv za to. Nemaš 20 kila. Ja imam i neke druge stvari o kojima moram da vodim računa, da li ti to razumeš uopšte. Neprijatno mi je da spavamo zajedno. Osetio sam da ponovo može biti 7 meseci jurenja bez perspektive. Ova ti kaže da nikada nisam bio tvoj, a šta sam ja to radio? Dragana ti je pravi prijatelj i zbog nje sam se i rasplakao, ona je mnogo dobar čovek. Ja ne bih ustao ovde i rekao da su mi se vratile emocije, a da radim neke druge stvari - govorio joj je Janjuš.

 

- Tražio sam da vidim kako ćeš reagovati, ali ne mogu da te gledam da plačeš. Niko ne zna da ja tebe odlično poznajem i znam šta radiš u životu. Najveće gluposti praviš. Miljana ne zna šta će sa Zolom, pa priča da sam ja pisao Šopićki. Ti pričaš kako te ja držim za ruku, a zašto? Ne zato što te volim, nego zato što mi plačeš. Ja znam koliko si ti meni zla nanela i mojim najbližim. Meni Kruna i Ena moraju biti na prvom mestu. Bio ja sa tobom ili ne, oni će mi uvek biti na prvom mestu - nastavljao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading