(FOTO) JOVICA PUTNIKOVIĆ U JAVNOSTI PRVI PUT NAKON UDESA! Progovorio o Maji, Alenu i JAVNOJ PREVARI: EVO KAKO SE SAD OSEĆA!

Autor: Pink.rs

Zadruga

29.11.2020

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga..

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Jovica prvi put nakon udesa..

Jovica Putniković nedavno je doživeo saobraćajnu nezgodu, nakon čega je operisan i sada se oporavlja. 

"Guram, oporavljam se polako. Sad nemam velike bolove, primam inekcije, ali generalno me boli", rekao je on na samom početku. 

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

Budući da ga je bivša verenica Maja Marković nakon udesa javno prevarila u rijalitiju, posle svega nekoliko dana, on je prokomentarisao čitavu situaciju sa njom. 

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical

"Nije mi drago što se pominje moje ime tamo, ja bih da završim svaku priču sa Majom, desilo se šta se desilo i to je to. Ne gledam rijaliti,  pratio sam na samom početku, pre udesa. Poslednjih nedelju dana totalno sam se isključio, ne znam šta se dešava" priča on.  

Putniković je dodao i kako se osećao dok je gledao da je Maja započela vezu sa drugim pred kamerama.

 

"Teško mi je padalo na samom početku. Nisam to očekivao, verovao sam joj. Samim tim što sam joj ja i predložio da uđe, nisam verovao da će to da se desil ali eto jeste. Shvatio sam to kao izdaju. Izdala je moje poverenje. Sada sam ravnodušan i idem dalje", priča Jovica. 

On je potom otkrio i da sada ima novu devojku koja je uz njega u najtežim trenucima. 

"Zaljubljen sam. Imam nekog ko je tu pored mene, ko se trudi i sa kim razmišljam o nekoj budućnosti. Mnogo mi znači što je uz mene", istakao je Jovica u "Premijera-Vikend specijal". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading