(VIDEO) U DUGOVIMA DO GUŠE?! Isplivao ŠOKANTAN SNIMAK na kome Kristijan moli za NOVAC!

Autor:

Zadruga

28.11.2020

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: Printscreen

- Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - otkrio je Golubović za domaće medije pre nego što je ušao u Zadrugu

Kristijan Golubović je jedan od najaktivnijih zadrugara i uvek je spreman da napravi šou. Šuška se da upravo on ima najveći honorar u Beloj kući.

- Kažu meni, ti si cirkusant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000?! Evo, da otkrijemo karte, pa nek me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - otkrio je Golubović za domaće medije pre nego što je ušao u Zadrugu, te time potvrdio nagađanja o ogromnom honoraru.

 

Više puta se potegla tema da je deo novca od honorara naplatio pre ulaska u rijaliti kako bi obezbedio svoju porodicu.

Međutim, ovih dana počeo je kruži snimak na kom Kristijan traži pozajmicu od nekog prijatelja. Ovaj snimak naveo je mnoge da komentarišu da su priče o njegovom bogatstvu lažne i da je on zapravo do guše u dugovima.

- Pošalji ako imaš 200-300 franaka, treba mi - rekao je Kristijan.

Nije naglašeo kada je nastao snimak, te postoji mogućnost da je žestokom momku samo bila potrebna pozajmica u tom trenutku, a da je on to ubrzo i vratio. Ostaje nam da saznamo da li je zaista u dugovima kao što kruže glasine po društvenim mrežama.

Mnogi su se zapitali kako je ova prepiska sa prijateljem dospela u javnost. Da li ga je prijatelj izdao i namerno pustio prepisku u etar ili mu je ukraden telefon pa je tako dospela u ruke onih koji ne podržavaju Kristijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading