(VIDEO) K*RVA I SPONZORUŠA! Paula urnisala Lili, a onda se UMEŠALA Nadica, NASTAO HAOS!

Autor:

Zadruga

26.11.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Lili

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Pauli Hublin.

- Paula, nazvali si Lili k*rvom, koja je prodala dušu vragu. Koji je razlog tome? - glasilo je pitanje.

- Rekla sam da proziva cure, misleći na mene. Evo, Lili, ja nisam bila plesačica po klubovima. Imam fakultet, radila sam pošteno, ja sam obrazovana - krenula je Paula.

- Koji fakultet imaš? - pitala je Lili.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
LIli

- Ja sam druga godina fakulteta, nisam ga završila. Žena koja je sponzoruša i j*be se i p*ši k*rčeve da bi - dobila stan, ne može meni ništa da komentariše. Nema pravo. Imaš dva stana jer si sponzoruša. Ako govoriš da ove devojke naplaćuju s*ks, ti to isto radiš preko stanova, torbica... Nemaš pravo - govorila je Hublinova.

- Kad završiš fakultet, kada diplomiraš, tada imaš fakultet. Ja sam zavšrila dva fakulteta, radila 16 godina, i dalje radim. Imam firmu sa bivšim mužem. Ja sam žena koja je uvek radila i imala svoj dinar. Ali, sam isto žena koja zna šta može u životu - odgovorila je Lili.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Paula Hublin

- Ti si Maji rekla da joj ne treba karijera, kad ima Alena da je finansira. Ja nisam bila plesačica po klubovima, znam da plešem jer sam trenirala ples. Hajde, u kom sam klubu plesala? - uzvratila je Paula.

- Lepotice iz Beograda, šta fali pevaljkama po klubovima? - ubacila se Nadica Zeljković.

 

- Gospođo draga, samohrana majko, vi stojite u 60 godina i igrate rulet, sramota za jednu samohranu majku. A ti, mala (Paula), sedi dole, iskompleksirana si. Ako je neko Sotona, ti si! Upropašćavaš svaku vezu... - odbrusila je Lili.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading